Greu de imaginat! Cum s-a comportat marele Roger Federer cu o româncă în Elveția, într-o parcare (EXCLUSIV)

05 iul. 2021
Greu de imaginat! Cum s-a comportat marele Roger Federer cu o româncă în Elveția, într-o parcare (EXCLUSIV)
Roger Federer. Foto: Skysports

La aproape 40 de ani, Roger Federer, cel mai iubit și celebru tenismen din toate timpurile, vrea să meargă și la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ar fi a cincea Olimpiadă pentru el. Deși Comitetul Olimpic Sportiv din Elveția i-a anunțat deja prezența în Japonia, acesta așteaptă să dea un verdic final după Wimbledon.

Roger Federer a stat aproape un an pe bară din cauza problemelor la genunchi. El a suferit două intervenții chirurgicale, iar anul acesta a jucat doar patru turnee, dar nu la nivelul care obișnuise publicul. Tenismenul elvețian are 103 titluri câștigate și peste 130 de milioane de dolari, bani câștigați doar din tenis.

Roger Federer a scris istorie în tenis

La care se adaudă o sumă și mai mare din contractele de publicitate pe care le-a avut de-a lungul timpului. Roger Federer este cel mai iubit sportiv din țara sa și asta pentru că deși este un mare campion, acesta a ales să fie mereu modest. A fost mulți ani numărul 1 mondial, dar acum a coborât pe locul 8 în clasamentul ATP, din cauza absențelor provocare de problemele de sănătate.

O româncă stabilită în Elveția de mai mult timp și care locuiște în apropierea lui a povestit că tenismenul, care are 20 de titluri de grand slam în palmare până acum este extrem de bun cu oamenii.

Cum s-a comportat marele Roger Federer cu o româncă în Elveția, într-o parcare

„Când vine și joacă la Basel, toată lumea se busculează să apuce bilete pentru că se epuizează cât ai clipi!…Federer este blând, foarte amabil cu oamenii, foarte culant și nu refuză pe nimeni niciodata!… Un adevarat bărbat și un mare campion!”, ne-a povestit Diana.

Românca a fost impresionată de Roger Federer, când acesta i-a plătit parcarea. Ea își uitase portofelul acasă și practic nu putea părăsi locul unde-și lăsase mașina. Era nervoasă, dar marele campion elvețian a calmat-o. A plătit el tot.

„Eram odată într’un parking și când să plătesc mi-am dat seama că îmi uitasem portofelul acasă!…🤔 Roger era în spatele meu și a văzut că mă enervasem și mi’a spus „kein Problem, schon erledigt, meine liebe Dame”, adică „nici o problemă, s-a rezolvat deja, stimată doamnă” și mi-a plătit parcarea!… Știu, pentru el nu e mare lucru, dar nu multă lume face accest mic gest neînsemnat!”, a adăugat romanca.

Atenție! Acest articol nu poate fi preluat decât cu precizarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această normă, înseamnă acordul de a ne plăti drepturile de autor pentru articol!