Socant! Cum vrea Gheorghe Dincă să scape de pedeapsă! Monstrul din Caracal îi păcălește pe anchetatori

02 sept. 2019
Socant! Cum vrea Gheorghe Dincă să scape de pedeapsă! Monstrul din Caracal îi păcălește pe anchetatori

Este un adevărat cutremur în cazul Caracal. Sunt dezvăluiri incredibile despre monstrul din casa grozei. Acesta face orice pentru a scăpa de pedeapsă, deși a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Mai mult, Dincă îi și păcălește pe anchetatori.   

Dincă a fost audiat, până acum, doar de două ori de către procurorii DIICOT Bucureşti. Declaraţiile monstrului din Caracal par trase la indigo, atunci când vorbeşte despre uciderea Alexandrei şi a Luizei. „Nu recunosc infracţiunile de viol şi subsecvent infracţiunea de trafic de persoane şi infracţiunea de trafic de minori”, spune Dincă în fața anchetaorilor.

Prima dată, inculpatul Gheorghe Dincă a fost audiat de procurorii DIICOT Bucureşti pe data de 28 iulie, iar a doua oară, câteva zile mai târziu, pe 1 august 2019. De fiecare data, a dat câte două declaraţii, una referitoare la uciderea Alexandrei Măceşanu, iar cealaltă la uciderea Luizei Melencu. Mereu, Dincă și-a recunoscut faptele, dar în declaraţii a avut grijă ce a spus.

Ce nu a recunoscut Dincă

Nu a recunoscut că le-a răpit pe Alexandra şi Luiza sau că le-ar fi violat. Când a povestit, de exemplu, că a lăsat-o pe Alexandra singură în casă, Dincă a spus că nu ar fi vrut să îi facă niciun rău. „Înainte să plec i-am legat picioarele între ele, la un spaţiu de 30-40 de cm, astfel încât să fie mai liberă în mişcări, cu sfoară groasă de balot şi cu o sfoară mai groasă am legat-o de scheletul metalic al patului. I-am lăsat mâinile libere şi am legat-o cu bandă de scotch la ochi, ca să nu vadă”, a declarat Gheorghe Dincă.

Secretul din spatele mărturiilor

Monstrul din Caracal le-a mai spus anchetatorilor și că a încercat să le ajute atunci când le-a văzut pe fete căzute la pământ. Din toate cele patru mărturii reiese faptul că Dincă pare să-și coordoneze foarte bine declarațiile. Știe foarte bine că pedeapsa pentru „lovituri cauzatoare de moarte” este mult mai blândă decât cea de „omor” și încearcă astel să-i păcălească pe anchetatori și să scape cu o pedeapsă mai mică, anunță adevărul.ro.