Cumpănașu, anunț șocant pe Facebook: Am găsit-o pe Luiza

08 nov. 2019
Cumpănașu, anunț șocant pe Facebook: Am găsit-o pe Luiza

Alexandru Cumpănașu face un anunț șocant pe contul de Facebook. Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că a găsit-o pe Luiza. Acesta spune că are confirmarea familiei Luizei.

”Am găsit-o pe Luiza‼️ Avem confirmarea familiei❗️

#OriNoiOriEi
#oRomaniefaraclanuri”, a scris Cumpănașu în descrierea unui live pe contul de Facebook.

”Am emoții foarte-foarte-foarte mari pentru că… în acest moment mă duc spre Antena 3, pentru această debatere, dar, mă rog, nu am nciun fel de emoție pentru prostiile astea… ideea este simplă, nu știu cum să vă spun, dar vă spun direct: în acest moment am luat confirmarea familiei Melencu pentru recunoașterea fetei lor, am găsit-o pe Luiza, nu pot să vă spun unde. Dacă am găsit-o pe Luiza Melencu, sigur este și Alexandra alături.

Pot să vă spun că am stat în Italia două zile…, mă rog, deja v-am spus țara, nu mai contează: Am găsit-o pe Luiza, avem și filmări și poze, știm unde se află. Din păcate avem nevoie de ajutorul tuturor cetățenilor și tuturor autorităților de aici încolo.

Avem acum confirmarea familiei Melencu că fata din poze și din film este Luiza. Începe o bătălie contra-cronometru – indiferent de alegeri, nu mă interesează – pentru găsirea de informații, oriunde în această lume, pentru identificarea cât mai rapidă a locației unde se află Luiza.

Ce pot să vă spun în acest moment este că nu am crezut că o să trăiesc o asemenea bucurie, pot să vă spun un lucru cert, că este în viață.Atât mama, cât și bunicul au identificat-o și este o emoție uriașă pe care o am pentru acești copii.”, a spus Alexandru Cumpănașu.