Cutremur în cazul Caracal! Au dispărut probe din anchetă: DIICOT, direct vizată de acuzații

02 sept. 2019
Cutremur în cazul Caracal! Au dispărut probe din anchetă: DIICOT, direct vizată de acuzații

Este un adevărat cutremur în cazul Caracal. Au dispărut probe extrem de importante din cadrul anchetei. DIICOT, cea care a preluat cazul care a șocat toată România, este vizată de aceste acuzații. Este un scandal imens în interiorul instituției. Avocatul familiei Melencu a venit cu dezvăluiri explozive. Mai mult, acesta îi pune la zid și pe oamenii legii și îi avertizează.

Totul poate sări în aer. Cazul Caracal stă pe un butoi cu pulbere. ”Nu știu cine e mulțumit de această anchetă, poate doar DIICOT. Am rugat organele de conducere de la DIICOT, sunt foarte doamne acolo, sunt mame de copii, văd mai mult o preocupare ca să arate cât de frumoși și destepți sunt dânșii și toți ceilalți au o problemă”, a tunat Tonel Pop.

Avocatul familiei Melencu nu s-a oprit aici. A continuat șirul acuzațiilor și spune că există un mare semn de întrebare în acest dosar. “De când a plecat acest dosar al Luizei, a plecat în mod negativ nu altfel. Vreau să spun că acum DIICOT Central nu are probele judiciare pe care le-au avut cei care au cercetat dispariția Luizei. Ni s-a comunicat că DIICOT Craiova nici măcar nu a primit dosarul cu probe.  Nu știu ce s-a întâmplat, dar se confirmă că și Vasilescu niște probe, care la acest moment nu se mai confirmă că sunt în dosarul mare al DIICOT Central. E o nebuloasă”, a spus Tonel Pop, conform Antena 3.

Cazul Caracal a devenit public acum mai bine de o lună, atunci când Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. De atunci, se caută zilnic probe în casa groazei pe care anchetatorii să le valorifice în acest dosar.