Cutremur la Caracal! Unde s-ar afla Alexandra: Trăiește acolo

04 oct. 2019
Cutremur la Caracal! Unde s-ar afla Alexandra: Trăiește acolo

Cutremur la Caracal! Speranță că Alexandra trăiește este încă vie în familia fetei, iar unchiul său profită de orice moment. Alexandru Cumpănașu a făcut un anunț șocant despre nepoata sa.

Acesta a declarat că Alexandra ar trăi și este capturată în Tunisia. Investigatorii cu care colaborează ar fi descoperit o filieră arabă care ar avea legătură cu dispariția fetei.

Cumpănașu a explicat întregul traseu al fetelor răpite de această rețea. Totul pleacă din Italia. Fetele ar fi duse în Monaco, iar de acolo în Tunisia.

„În momentul de faţă sunt trei reţele care acţionează dinspre sud-estul Europei, România şi Moldova mă interesează pentru mine, care duc spre Italia, Orientul Mijlociu şi nordul Africii. O să ne referim doar la una dintre acestea, pe care noi o urmărim acum şi care are legătura cu Alexandra. Este vorba despre filiera arabă. Din România merg în Italia, din Italia în Monaco şi din Monaco în Tunisia. Este reţeaua despre care vorbesc şi care are legătură cu Alexandra. Sunt zeci de pagini de nume, de detalii…”, a spus unchiul Alexandrei.