Cutremur la ProTV! Au rămas fără șefi: Demisii în lanț – haos total

04 oct. 2019
Cutremur la ProTV! Au rămas fără șefi: Demisii în lanț - haos total

Probleme imense la cel mai mare și vizionată televiziune din România. Este un adevărat cutremur la ProTV. Gigantul media a rămas fără șefi după mai multe demisii în lanț. Este un haos total.

Șapte șefi din ProTV au decis să părăsească televiziunea. Și-a dat demisia din companie, unii dintre aceștia au plecat deja, iar alții sunt în preaviz.

Cine și-a dat demisia

Sunt plecări în masa de la vârful mai multor site-uri din portofoliul celor de la ProTv. Șapte oameni au părăsit compania, sau urmează să plece în perioada următoare.
Toți cei care și-au dat demisiile sunt persoane cu funcții de conducere editorială în zona de digital, pe site-uri ale companiei Pro TV.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, noul content manager ȘtirileProTV.ro este Victor Rotariu.

2019 a fost un an cu mai multe schimbări la vârful companiei Pro TV, atât la nivelul televiziunii, cât și în digital. Au plecat sau urmează să plece Rocsana Mihaloni, content manager ȘtirileProTV.ro, Georgiana Dulgheru, editor of the day – EOD la ȘtirileProTV, Andi Badea, editor, Marian Ghiță, content manager sport.ro. , Sebastian Ujică, editor, Dan Pavel, commentator Pro X, Cora Popeangă cooonator Perfecte.ro.