Dan Bittman a vrut să se căsătorească! Dar ea a aruncat inelul. Cine este femeia care l-a umilit crunt! Dezvăluiri neașteptate din partea artistului

de:
08 aug. 2022
Dan Bittman a vrut să se căsătorească! Dar ea a aruncat inelul. Cine este femeia care l-a umilit crunt! Dezvăluiri neașteptate din partea artistului
Dan Bittman

Dan Bittman a fost și încă este unul dintre cei mai curtați bărbați din România. El a avut relații cu unele dintre cele mai frumoase femei din țară, printre care și Mihaela Rădulescu. În ciuda aspectului și a talentului său deosebit, el nu s-a căsătorit niciodată. 

Solistul de la Holograf nu are însă nimic de ascuns, așa că a dat cărțile pe față în cadrul unei emisiuin televizate. Dan Bittman a mărturisit că nu s-a căsătorit pentru că nu l-a vrut nimeni. De asemenea, artistul a mai mărturisit că toate femeile din viața sa l-au stors de energie, iar pentru el, căsnicia este un lucru prea complicat. 

Dan Bittman nu a fost dorit!

”E luna iubirii, nu? Sunt foarte ocupat. (…) Nu m-am căsătorit niciodată, pentru că nu m-a vrut nimeni. Cine să vrea așa ceva? Nici n-a fost nevoie să le întreb. Toate m-au stors de energie, până la ultima picătură. Căsnicia e o instituție, să fim serioși. Trebuie să stai, e cu declarații, te complici”, a mărturisit Dan Bittman.

Dacă vă gândiți cum se comportă Dan Bittman în cazul unei despărțiri, ei bine, artistul nu mai crede în a doua șansă. El a mărturisit că au fost mai multe relații din viața sa care s-au încheiat fără să își dorească acest lucru, însă a preferat să meargă înainte. 

”Există mai multe relații pe care le regret. Regret că s-au încheiat. Nu pot să dau nume. Viața merge înainte, nu avem încotro, trebuie să o ducem până la capăt”, a mai spus Dan Bittman.

La cine a fost inelul de logodnă misterios

Dan Bittman a dat totuși un inel de logodnă la momendat, însă nu, nu Mihaela Rădulescu a fost norocoasa care l-ar fi primit. Artistul a dorit să nu ofere prea multe detalii despre femeia alături de care a fost la un pas să se căsătorească.

De asemenea, artistul a mai mărturisit că după ce a dat inelul, nu se aștepta ca aceasta să-l piardă vreodată, în special pentru faptul că cei doi aveau o relație pasională.

”Doamna căreia i-am oferit inelul cred că l-a și pierdut, l-a aruncat. Și atunci era o poveste foarte amplă între noi, pasională și când am aflat… Am pierdut șirul inelelor oferite. Îmi place să fac cadouri, chiar dacă nu au neapărat legătură cu o relație, cu dragostea”, a adăugat solistul de la Holograf.

De ce a rămas singur

Dan Bittman știe foarte bine de ce nu s-a căsătorit și de asemenea, știe foarte bine și de ce a rămas singur. Solistul de la Holograf a mărturisit că iubitele sale i-au găsit nenumărate defecte, acesta fiind motivul principal pentru care nu s-a căsătorit niciodată.

Totuși, artistul a preferat să nu se ascundă deloc și să nu facă niciun efort. Acum însă, și-a modificat tactica și încearcă să fie pe placul lor. Dan Bittman s-a apucat de gătit.

”Toate mi-au găsit defectele, pentru că nici eu nu am făcut vreun efort să se ascund. Adică mai bine negociam și spuneam: „uite, dragostea mea, eu îmi fac singur cafeaua dimineață, nu are rost să te împiedici tu prin bucătărie. Mai nou gătesc. Toate vor să mă ia de bărbat pentru că gătesc, fac curat, spăl. E o ordine încât toate zic că mă vor”, a mai mărturisit artistul.