Dan Negru și Cabral, scandal ca în filme! Dezvăluiri uluitoare. Au fost la un pas să se ia bătaie

20 oct. 2021
Dan Negru și Cabral, scandal ca în filme! Dezvăluiri uluitoare. Au fost la un pas să se ia bătaie
Cabral Ibacka

Probabil știți deja despre schimbul de replici acide dintre Cabral și Dan Negru prin intermediul rețelelor de socializare. Nu a fost prima oară când cei doi s-au contrazis, ba chiar au încins atmosfera, iar acum vedeta Antena 1 vorbește despre un moment în care cei doi au fost chiar la un pas să se ia bătaie.

Scandalul recent a pornit după o postare de-a lui Dan Negru care a abordat beneficiile ploii, fiind nemulțumit de modul în care prezentatoarele rubricii meteo prezintă situația. Cabral l-a contrazis însă pe Dan Negru, iar de aici, a început altceva.

Dan Negru a văzut știrile referitoare la scandalul dintre cei doi și a ținut să precizeze că dincolo de atacurile dintre ei, la un momentdat, el și Cabral au fost prieteni, ba chiar recent au și vorbit la telefon.

Mai mult de atât, vedeta Antena 1 a vorbit despre debutul carierei lui Cabral, dar și cum a reușit prezentatorul de la PRO TV să dețină un show impecabil care înregistrează audiențe record.

”S-au ascuțit cuțitele”

”Văd că s-au ascuțit cuțitele intre mine și Cabral și sunt pline ziarele de «lupta» noastră. Acu’ , serios, e glumă . Mă leagă o amiciție plăcută de Cabral de mulți ani… Am povestit și azi-noapte vreo oră la telefon. Dar n-am povestit niciodată legătura mea cu începuturile show-ului lui… Cabral, pot să spun? Cu câteva săptămâni înainte ca show-ul lui să înceapă la PRO TV, ne-am întâlnit. Avea emoții.

Family Feud (Ce spun românii) era un format TV pe care l-a mai încercat și Antena, dar a ieșit o marmeladă. A fost un eșec. Îi era teamă de marmeladă… În 1976 a apărut formatul în America, inventat de Mark Goodson care avea o regulă: «follow the rules». Azi, nimeni n-o face mai bine decât Cabral. Azi, show-ul lui, «Ce spun românii» e de trei ori mai urmărit decât celelalte programe difuzate de Kanal D și Antena la ora aia. O spun cu fairplay pentru că fairplay e tot ce rămâne după noi!”, a scris Dan Negru.

Dan Negru, la un pas de bătaie cu Cabral

Dincolo de prietenia care îi leagă, vedeta Antena 1 a mărturisit că cei doi au fost la un momentdat la un pas să se și bată, dar nu a vrut să ofere mai multe detalii în acest sens.

”Într-o zi am să vă povestesc și cum am fost la un pas să mă bat cu adevărat cu Cabral. Dar asta e altă poveste tot despre fair-play, caractere și moralitate. Altă dată… Și pentru că mi-a plăcut mereu vorba lui Vasile Ghica: «o glumă bună flirtrează, nu-și ridică poalele», «scandalul» dintre noi e o glumă. Nu e ridicat de poale ! (Băăă, și să nu-mi mai spui niciodată Negrule, ai auzit? Te ameninț, bă!) ”, a fost mesajul postat de Dan Negru.

Cum era de așteptat, a venit și replica lui Cabral, care a susținut toate cele spuse de Dan Negru. În stilul lui caracteristic, prezentatorul de la PRO TV a făcut și o glumă.

”Prafao te fac! M-am apucat să-mi ascut cuțitul de unt! Păzea!”, a răspuns Cabral.