Dana Budeanu a luat-o razna? Mircea Badea își face și el cruce. Ce a postat designerul pe rețelele de socializare

26 aug. 2021
Dana Budeanu a luat-o razna? Mircea Badea își face și el cruce. Ce a postat designerul pe rețelele de socializare
Foto: Facebook

Mircea Badea și Dana Budeanu păreau că se înțeleg bine în ultima perioadă, după ce inițial realizatorul Antena 3 avea tendința de a o critica. De altfel aceasta era foarte des comparată cu el și mulți spuneau că-i va locul în piață.

Doar că nu s-a întâmplat deloc așa. Dana Budeanu a cam dispărut din prim plan după ce Gabriela Firea a pierdut alegerile pentru Primăria Capitalei și recent și-a șters și toate emisiunile postate pe Youtube.

Mircea Badea, enervat de Dana Budeanu

Acesta a anunțat că tot conținutul se va regăsi pe aplicația ei privată, unde fanii trebuie să plătească 200 de lei pe an pentru a avea acces la tot ce postează ea. De remarcat că ea continuă să fie activă pe Instgram și Facebook totuși, deși promisese că o să dispară și de acolo. În ultimele 24 de ore, însă pare că a băgat-o cineva în priză.

Dana Budeanu a fost des invitată la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea, însă în ultima vreme Mircea Badea pare să nu mai fie foarte impresionat de aceasta. O postare pe facebook arată practic că realizatorul Antena 3 este deranjat de modul în care se comportă celebrul designer.

„Doamna Budeanu n-ar putea sa-si urmeze propriile apeluri la calm? Pare foarte anxioasa”., a scris Mircea Badea pe facebook.

Dana Budeanu dezlănțuită

În ultimele 24 de ore, Dana Budeanu a avut mai mult de zece postări pe facebook. În special acestea sunt atacuri la Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, dar o țintă importantă este și Raed Arafat. Unele dintre mesaje par de-a dreptul incoerente.

„BUNA DIMINEATA!
ARAFAT, NIMENILÃ, CÎMPEANU!
GUVERNATORUL STATULUI FLORIDA (CU O POPULATIE DE ZECI DE MILIOANE, CU SOLUTII PÃ PANDEMIE DOVEDITE SI DEMONSTRATE, NU CA ALE NOASTRE)!!!
POFTITI STUDII SI STATISTICI, DOMNULE ARAFAT! STUDIATI, CA EU O FAC DE LA INCEPUTUL MASCARADEI!
V AM ZIS ACUM UN AN, JOS LABELE DE PE COPII! V AM ZIS CA DACA NU VA DESCURCATI, SUNATI L PE DESANTIS SA VA INVETE CUM SA FACETI!!!!!!! SUNATI IN SUEDIA SA VA INVETE!!!! TOT CEEA CE AM SPUS ASA A FOST!
ALOOOOO SCOLILE DIN ROMANIA, RIDICATI VA PENTRU DREPTURILE COPIILOR! ASCULTATI SI INVATATI!!!!!
COPIII MEI NU VOR PURTA NIMIC! NU AU DE CE!!!!
NU VA ESTE RUSINE SA VA BATETI JOC DE OAMENI? TUTUROR!
SCOLILE, PARINTII, AUTORITATILE?!!!! NU VA ESTE RUSINE?!!! PROFESORII? RUSINE!
POFTITI DOMNULE ARAFAT, CÎMPEANU!
IN BAZA CAROR STUDII LUATI MASURI?”, este doar una dintre postările scrise cu litere mari.