Dani Mocanu revine și bate un nou record pe Youtube! Mesajul aberant cu care manelistul a iesterizat publicul

18 iul. 2021
Dani Mocanu revine și bate un nou record pe Youtube! Mesajul aberant cu care manelistul a iesterizat publicul
Dani Mocanu. Sursa: Facebook

Dani Mocanu a fost condamnat la 6 luni de închisoare pentru piesele uneia dintre melodiile sale, care strânsese zeci de milioane de vizualizări pe Youtube. Manelistul a lipsit o bună perioadă de timp din prim plan. Acesta a spus că vrea să i se dedice lui Dumnezeu.

Acum, însă a terminat cu circul și revine cu o nouă manea, numită Pușcăriașu, cu care a bătut toate recordurile. Deși piesa nu spune nimic inteligent, el a reușit să atingă în 24 de ore, peste 2 milioane de vizualizări și se află pe locul 1 în trending Youtube.

Google îl promovează pe Dani Mocanu

Curios este că și Google a transmis multe notificări cu piesa lui pe telefoanele internauților pentru a anunța noua lui apariție, cu care chiar a făcut senzație.

„Oricum sistemul ne vrea prosti pe toți”

„Când te iubește Dumnezeu, vorba aia …
Nici in țările străine / N-am găsit șmecher ca mine
Sa te vadă toată Europa in top trebuie sa fie mâna Lui Dumnezeu … altfel nu ai avea cum 🙏
Mulțumesc Lui Dumnezeu ca m-am întors și am
înregistrat un record absolut de vizualizări pe România într-un timp atat de scurt, cum niciun alt artist nu a reușit pana in prezent si bine-nțeles locul 1 in tot ce înseamnă YouTube !!!
Va iubesc și va mulțumesc tuturor pentru fiecare play , like sau distribuire”, a fost mesajul lui Dani Mocanu de pe pagina lui de Facebook.

Manelistul are doar 9 clase, dar este milionar în euro. El avea și un dosar pentru proxenetism, însă trebuie menționat că el câștigă sume foarte mari din muzică, fiind practic Regele Youtube-ului românesc.

„Știu nu știu tabla înmulțirii, viața merge înainte 🤷🏻‍♂️
( oricum sistemul ne vrea prosti pe toți)”, a fost unul din mesajele inteligente de pe pagina de facebook a lui Dani Mocanu.