Dani Oțil, dezvăluiri umilitoare! Ce spuneau colegii săi despre relația sa amoriasă cu Mihaela Rădulescu, care era cu 11 ani mai în vârstă

de:
09 mai 2021
Dani Oțil, dezvăluiri umilitoare! Ce spuneau colegii săi despre relația sa amoriasă cu Mihaela Rădulescu, care era cu 11 ani mai în vârstă
Dani Oțil și Mihaela Rădulescu, în perioada în care formau un cuplu

Dani Oțil va deveni tătic, însă înainte de a o cunoaște pe Gabriela Prisăcariu, prezentatorul matinalui Neatza Cu Răzvan și Dani a avut o relație cu Mihaela Rădulescu, una dintre divele showbiz-ului românesc.

Au avut o relație longevivă, care însă s-a terminat brusc, iar niciunul dintre ei nu a oferit detalii exacte legate de motivul despărțirii. Acum, de când prezentatorul tv urmează să se căsătorească cu aleasa sa, a vorbit și despre perioada în care era cu Mihaela Rădulescu.

Cum era văzută Mihaela Rădulescu

Între Mihaela Rădulescu și Dani Oțil a existat o diferență de vârstă destul de mare, de 11 ani, însă asta nu a reprezentat un imepediment pentru ca cei doi să fie fericiți.

Cu toate acestea, așa cum era de așteptat, relația lor a stârnit mai multe controverse în spațiul public. Acesta a fost și motivul pentru care colegii lui Dani Oțil se amuzau pe seama sa.

Cu alte cuvinte, prezentatorul tv a mărturisit că multă lume făcea ”mișto” de modul în care mihaela Rădulescu arăta la acea vreme, însă Dani Oțil avea și el un as în mânecă.

Știi ce era fain pe vremea aia că ea bătea într-un 43-44 și erau niște domni la televizor care făceau mișto de felul cum arată ea, dar eu în timpul acela avem poze cu soțiile lor dezbrăcate în telefon și nu se apropiau… mna”, a mărturisit Dani Oțil, în cadrul podcast-ului lui Mihai Brobonete.

Dani Oțil va fi tătic

Relația cu Mihaela Rădulescu s-a terminat însă, iar prezentatorul tv și-a refăcut viața imediat. Trăiește o intensă poveste de dragoste cu Gabriela Prisăcariu, cea care urmează să îi devină și soție în doar câteva luni.

Mai mult de atât, cei doi așteaptă și un copil care se va naște în curând, semn că viața prezentatorului tv a luat o întorsătură pe care o aștepta de multă vreme.

Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate.”, a declarat recent viitoarea mămică.