Dani Oțil pleacă de la Antena 1? Ce va face prezentatorul tv după ce devine tătic: ”Mă întorc după un an jumate sau doi”

de:
12 mai 2021
Dani Oțil pleacă de la Antena 1? Ce va face prezentatorul tv după ce devine tătic: ”Mă întorc după un an jumate sau doi”
Dani Oțil

Dani Oțil și logodnica sa Gabriela Prisăcariu așteaptă un copil, un motiv bun pentru ca prezentatorul tv să își ia o pauză mai lungă de un an de la platoul Antena 1, iar colegul său, Răzvan Simion, îl susține.

Chiar dacă mai sunt câteva luni până va deveni tătic, Dani Oțil își pregătește deja planurile și își ia rolul destul de în serios, în fond, timpul trece repede, iar un copil e o mare responsabilitate.

Dani Oțil pleacă de la Antena 1?

Gabriela Prisăcariu este însărcinată în cinci luni, deci practic, prin lunga august, cei doi își vor putea strânge deja copilul în brațe. Tocmai acesta a fost și subiectul discuției din cadrul emisiunii.

Atât Răzvan Simion cât și Dani Oțil și-au făcut o oarecare previziune legată de cum va arăta viața după ce prezentatorul tv va deveni tătic. Inițiativa a pornit de la Răzvan, care și-a imaginat cum ar fi primii ani din viața copilului în cazul în care Dani va evita să schimbe scutecele.

Dani Oțil a dus discuția la alt nivel, în care a spus că va pleca de la Netza cu Răzvan și Dani.

”Îți trebuie 3 ani de facultate, în ziua de azi, ca să faci parenting din ăsta. Mi s-a spus căm după ce mi se naște copilul, o să mă ocup de Antena 1 Zalău. Da, nu o să primesc bani, eu o să dau bani ca să fac asta. Mă întorc după un an jumate sau doi. Când învață copilul să-și lege șireturile?”, a spus Dani Oțil.

Stai să vezi când vor striga „tati” pe stradă și te vei întoarce și tu, să verifici”, a continuat Răzvan Simion, amuzat.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anunțat în urmă cu câteva săptămâni că vor avea un copil, însă detaliile le țin pentru ei. Cuplul își dorea de mult să se mărească, iar visul le-a fost îndeplinit.

Nici măcar despre sexul copilului nu au vrut să vorbească, mărturisind că sunt lucruri care trebuie păstrate doar în cuplu.

”Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. (…).

Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, mărturisea Gabriela Prisăcariu.