Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu divorțează? Motivul pentru care cei doi au ajuns la un conflict major

03 sept. 2022
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu divorțează? Motivul pentru care cei doi au ajuns la un conflict major

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc, însă cei doi ajung de foarte multe ori în situația de a se certa. Ba mai mult, apropiații spun că aceștia ar putea ajunge la divorț.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o adevărată poveste de dragoste, în urma căruia s-a născut și un băiețel. Cei doi par foarte fericiți împreună, însă există momente când cei doi ajung să se certe.

Unul dintre motivele recente pentru care nu ajung la un consens este participarea la emisiunea „America Express”. În timp ce soției sale i-ar plăcea să participe la un astfel de concurs, Dani Oțil nu prea este de acord cu așa ceva.

Cei doi chiar au declarat că participarea lor la această emisiune ar duce la un divorț. Până acum, aceștia nu au mai spus nimic despre participarea la această emisiune. Se pare că cei doi preferă să îi privească pe ceilalți cum se descurcă în concurs decât să participe chiar ei.

Apropiații cuplului spun oricum că aceștia au conflicte destul de des și că, în cele din urmă vor ajunge la divorț.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au fost recent în vacanță

Știm foarte bine că există o diferență destul de mare de vârstă între Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, însă pentru cei doi acest lucru nu a fost un impediment în clădirea unei familii.

Oricum ar fi, internauții au remarcat câteva lucruri peste care nu au putut să treacă cu vederea. Gabriela Prisăcariu a recunoscut public că mulți o acuză că ar fi plecat în vacanță mai degrabă cu bunicul ei decât cu soțul.

Cu toate astea, vedeta a încercat să pară cât se poate de diplomată. Deși recunoaște că primește des astfel de mesaje, Gabriela Prisăcariu spune că nu se simte deloc afectată.

”Nu, nu sunt în vacanță la bunici. Sunt în vacanță cu bunicul. Aceea a fost o glumă, scrisă de un om pentru un roast. Știu că vă credeți amuzanți, dar încă mai primesc multe mesaje de acest fel, deci nu ați inventat nimic, nicio glumă. Mda, am râs”, a spus Gabriela Prisăcariu pe pagina sa de Instagram.

Dani Oțil a simțit nevoia să intervină și el având în vedere atacurile subtile pe care soția sa le-a primit din partea fanilor. ”Mi-a căzut proteza, nu pot să mănânc caracatița”, a spus și Dani Oțil în mediul online.

Există însă probleme în relația de cuplu a celor doi având în vedere diferența de vârstă? Nu știm, cert este că în repetate rânduri, cuplul primește fel de fel de critici pe această temă.

Mai mult de atât, unii o acuză pe Gabriela Prisăcariu că s-ar fi folosit de Dani Oțil doar pentru a deveni cunoscută, având în vedere că după participarea la emisiunea lui Cătălin Botezatu, nimeni nu a mai auzit nimic despre ea.