Dani Oțil va deveni tătic! Femeia alături de care va avea un copil. E cel mai fericit

de:
29 mart. 2021
Dani Oțil va deveni tătic! Femeia alături de care va avea un copil. E cel mai fericit
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Veste bombă în showbiz-ul românesc. Îndrăgitul prezentator al emsiunii Neatza cu Răzvan și Dani va neveni tătic. Dani Oțil și viitoarea lui soție vor deveni părinți în curând, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt împreună de trei ani, iar de abia anul trecut, prezentatorul tv a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe femeia care îl face un bărbat împlini. Acum, relația a ajuns la alt nivel, iar cei doi așteaptă și un copil.

Dani Oțil va fi tătic

Dani Oțil și-a anunțat fanii din timp pentru a nu avea surprize. El și Gabriela Prisăcariu au postat o fotografie, alături de pisica lor, în care burtica vedetei deja se vede. Mai mult de atât, prezentatorul tv le-a transmis un mesaj fanilor destul de clar.

El a mărturisit că va deveni părinte și a vrut să împărtășească totul pe rețelele de socializare pentru a evita eventualele speculații.

Nu a durat mult, iar felicitările fanilor au început să curgă. Toți le-au urat toate cele bune celor doi viitori părinți, iar miile de aprecieri au apărut încă din primele minute ale postării.

”Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil…
Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…
Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule…
Pt toți…hai ca am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil
Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede”, a scris Dani pe Facebook.

Gabriela Prisăcariu a acceptat provocarea

Anunțul nu a venit doar din partea prezentatorului tv. Gabriela Prisecariu și-a anunțat și ea fanii pe contul personal de socializare, făcând referire directă la silueta ei.

Cu alte cuvinte, viitoarea mămică a acceptat provocarea de a arăta la fel de bine și gravidă, dar și după naștere, lucru pe care cu siguranță toți fanii așteptau să îl audă de multă vreme, având în vedere aspectul ei de invidiat.

”Am tot primit mesaje de genul: să te văd după ce faci un copil dacă mai arăți așa! Challenge accepted.”, a scris Gabriela Prisecariu pe Instagram.

Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela într-o vacanță în Mexic. De atunci, relația lor a devenit mult mai strânsă, iar după cum se poate vedea, un copil este tot ce mai era nevoie pentru ca cei doi să fie compleți.