Daniel Pavel a spus cine este cel mai puternic concurent de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Prezentatorul Survivor România a spus că el va câștiga

05 sept. 2022
Daniel Pavel a spus cine este cel mai puternic concurent de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Prezentatorul Survivor România a spus că el va câștiga

După o pauză de șapte ani, PRO TV reia reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici. Prima ediție a fost complicată și nu s-a bucurat de audiența așteptată, așa că emisiunea a fost oprită. Marele câștigător a fost atunci Cătălin Moroșanu, care l-a învins pe Dorian Popa. Ruby și Gina Pistol au ajuns și ele până aproape de final.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, a recunoscut că va fi și el un telespectator foarte fidel al noii producții de la PRO TV și asta pentru că este aceeași echipă care produce și reality show-ul unde el este gazdă.

În exclusivitatea pentru VoxBiz.ro, el a confirmat faptul că Survivor România va începe în anul 2023, probabil la sfârșit de ianuarie și tot el va fi prezentator. Până atunci se va delecta cu noua emisiunea de la PRO TV și pare că are deja și un favorit, care s-ar putea ca la final să fie încoronat regele junglei.

Cine este deja marele favorit la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Este vorba despre Giani Kiriță, care a participat și în prima ediție Exatlon, un fel de Survivor România actual, dar difuzat la Kanal D. Fostul fotbalist a ajuns până spre final, dar show-ul a fost câștigat de Vladimir Drăghia, care l-a învins pe Războinicul Ionuț Jaguarul.

Foarte bine stau fetele, cam ca de obicei la Survivor. Giani Kiriță e surpriza plăcută, că e acolo, e omul junglei, știe. E de urmărit Răzvan Botezatu de văzut ce anduranță și rezistență are., a spus Daniel Pavel și într-un interviu pentru Ciao.