Daniel Pavel înlocuit definitiv la Survivor România?! Cine va prezenta show-ul începând de vineri. Schimbare majoră la PRO TV

02 mart. 2023
Daniel Pavel înlocuit definitiv la Survivor România?! Cine va prezenta show-ul începând de vineri. Schimbare majoră la PRO TV

Daniel Pavel a prezentat ultimele trei sezoane Survivor România, primul avându-ul drept gazdă pe Dan Cruceru, așa că nu este exclus să mai apară schimbări de acest tip, dacă se va găsi un înlocuitor pe măsură. În ultima vreme, cei de la PRO TV au tot optat pentru tot fel de mutări de vedete, dorind să aducă fețe noi pentru ca apoi să revină la cele vechi.

Survivor România a avut anul trecut o emisiune pe Voyo prezentată de Zanni, dar cum nu a avut succes a fost anulată pentru noua ediție. Acum producătorii au gândit un format similar, dar pe Youtube. Iar gazdă va fi Alex Delea, fostul câștigător, care dacă se va descurca bine ar putea fi în viitor înlocuitor pentru Daniel Pavel.

Până atunci, acesta nu are egal și va rămâne la cârma show-ului care se difuzează la PRO TV luni, marți și miercuri. Lupte pentru Imunitate sau pentru recompensa de Comunicare, dorințe de a rezista și demonstra că pot face față oricărei provocări, conflicte, împăcări, seri sub cerul liber… toate scriu povestea show-ului.

Ce va face Alex Delea în noua emisiune Survivor

Despre toate aceste lucruri și nu numai, va discuta pe mai departe Alex Delea, câștigătorul de anul trecut al competiției, în cadrul unui format special care va începe chiar de mâine pe pagina de YouTube Survivor România!


În fiecare vineri seara, de la ora 18:00, Alex Delea le va aduce tuturor celor de acasă Camp Log, o serie de discuții cu cei care au părăsit deja competiția în care va afla mai multe despre experiența lor și va dezbate câteva dintre cele mai importante curiozități scrise de telespectatori pe paginile de social media ale show-ului.

”Nu-mi vine să cred că acum un an eram în Dominicană, mă gândeam oare ce joc va mai urma, tânjeam la mâncarea de la următoarea recompensă și speram să mai câștigăm un joc de Comunicare pentru un semn de acasă… iar acum sunt în România și abia aștept să îi iau la întrebări pe cei care participă în acest sezon. Am așteptat ceva vreme să vă dau vestea asta, dar începând de mâine seară, pe pagina de YouTube Survivor România, în fiecare săptămână o să vă aduc câte o întâlnire cu unul dintre concurenții eliminați în care o să aflăm cele mai tari povești din competiție, o să comentăm despre tot ce se întâmplă după ieșirea lor și o să ne distrăm! Nu e clar? It’s… showtime!”, declară Alex Delea despre noul format.

Vinerea aceasta alături de Alex Delea se va afla Maria Lungu, fosta concurentă din tribul Războinicilor, cea care va lămuri unele dintre conflictele pe care le-a avut de-a lungul competiției și care va comenta câteva dintre lucrurile care s-au întâmplat după ieșirea ei din Survivor România.

Nu ratați mâine, de la ora 18:00, prima ediție Camp Log doar pe pagina de YouTube Survivor România!