Daniela Crudu are un nou iubit! Cum arată bărbatul din viața brunetei. L-a uitat de tot pe iubitul croat

de:
14 iun. 2021
Daniela Crudu are un nou iubit! Cum arată bărbatul din viața brunetei. L-a uitat de tot pe iubitul croat
Daniela Crudu, după mai multe operații estetice

După despărțirea de iubitul croat, Daniela Crudu nu a mai fost văzută în compania altor bărbați și e de înțeles având în vedere calvarul pe care l-a trăit în acea perioadă.

Acum însă, bruneta pare mai fericită ca niciodată, iar ultima imagine postată arată că a trecut de tot peste relația violentă pe care a avut-o și a reușit să să refugieze în brațele altcuiva.

Cum arată iubitul Danielei Crudu

Daniela Crudu împlinește luni, 14 iunie, 32 de ani, dar a ales să își sărbătorească aniversarea mai devreme. Diva i-a chemat pe toți cei dragi ei într-un club din Capitală pentru a putea petrece pe măsură.

Printre vedetele invitate s-au numărat Loredana Chivu, Ana Mocanu, Simona Trașcă, dar și sora Cruduței. Evident, au apărut o mulțime de imagini de la eveniment, însă una singură a stârnit interesul fanilor.

Cruduța s-a fotografiat cu un băiat, vizibil mai tânăr decât ea, iar în imagine cei doi par foarte apropiați. Numele lui este Alex și el a fost cel care a postat imaginea respectivă. ”Happy birthdaaaay!❤️🥰”, a scris Alex în dreptul fotografiei.

Daniela Crudu și Alex

Daniela Crudu a depășit relația cu iubitul croat

Evident, bruneta a răspuns și ea cu mai multe inimioare și pupici, așa că este posibil ca el să fie misteriosul iubit pe care Daniela Crudu îl ascunde de ochii curioșilor.

Recent, vedeta mărturisea la Xtra Night Show că are un partener de viață, însă preferă să îl țină doar pentru ea. ”Da, am iubit, să zic. Să zic că da, să sperăm că nu. Secret”, a spus bruneta.

Cât despre iubitul croat, Daniela Crudu a depășit cu bine acel moment din viața sa. Ea a mai mărturisit că nu se va întoarce niciodată la el, ba chiar când vede o imagine cu el starea ei se schimbă complet. Bărbatul pe de altă parte, nu vrea să renunțe la ea.

”De croat nu mă mai interesează. Nu-l mai halesc. Să nu-i mai văd fața ăluia niciodată. Am văzut poze vechi cu el prin telefon și am avut o stare proastă. Nu vreau să-l mai văd în viața mea. Îl urăsc! M-a căutat non-stop și în martie m-a căutat. Mă caută non-stop. Cum să mă întorc la el?”, mai povestea vedeta.