Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp rupe tăcerea după ce acesta a fost descalificat de la Survivor România. Reacția ei a devenit virală

29 mai 2021
Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp rupe tăcerea după ce acesta a fost descalificat de la Survivor România. Reacția ei a devenit virală
Culiță Sterp și iubita sa, Daniela Iliescu

Culiță Sterp sper să câștige competiția Survivor România, atunci când a acceptat să semneze cu Kanal D pentru acest reality show. Doar că la acel moment i se promisese că va fi acasă atunci când iubita lui, Daniela Iliescu va naște. Când el a plecat în Republica Dominicană, viitoare lui soție era însărcinată.

Timpul a trecut, emisiunea s-a bucurat de mare succes, astfel că cei de la Kanal D au prelungit mult filmările. Culiță Sterp a intrat în panică și a realizat că dacă va rămâne până la final va rata momentul nașterii fiului său. Acesta a cerut de mai multe ori să meargă acasă și a fost chiar și propus pentru eliminare.

Publicul l-a salvat, însă. Culiță a încercat să vorbească și cu producătorii, dar până la urmă nimic nu s-a rezolvat, astfle că acesta a luat decizia de a nu mai intra pe traseu. La finalul emisiunii de sâmbătă seara, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat descalificarea Faimosului.

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România

„Anunțul pe care vreau să-l fac se referă la Culiță. El și-a manifestat dorința de a părăsi competiția Survivor România. Motivația lui este legată de faptul că psihic, mental, nu mai este prezent în această competiție.

Se află cu gândul acasă, lângă iubita lui care se pregătește să nască. El astăzi refuzat să intre pe traseu și a declarat că nu vrea să mai facă parte din această competiție. Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță.

Dan Pavel, Survivor România

Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la Survivor.
Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din competiția Survivor România. Mâine înainte de joc, Culiță va avea ocazia să-și ia rămas bun de la Faimoși și Războinici”, a spus Daniel Pavel, în consiliul de nominalizare, în care și Andreea Lodba de la Faimoși a fost propusă pentru eliminare de colegii ei, după ce aceștia au pierdut jocul de imunitate.

Mesajul Danielei Iliescu a devenit viral

Daniela Iliescu a stat cu sufletul la gură, așteptând decizia Kanal D cu privire la iubitul său, iar când a aflat-o oficial, a postat imediat pe Instagram un mesaj care a devenit viral pe rețelele de socializareș

„Felicitări, campionul nostru! Abia aștept să te văd lângă familia ta”, a postat aceasta pe Instastory, după ce în urmă cu o zi a transmis că-și vrea iubitul cât mai repede acasă pentru că este mult prea trist în jungla din Dominicană.