De necrezut! Cât costă să te cazezi în moșia Andreei Esca de la Porumbacu de Jos, de lângă Sibiu? Ce are special locul

28 aug. 2022
De necrezut! Cât costă să te cazezi în moșia Andreei Esca de la Porumbacu de Jos, de lângă Sibiu? Ce are special locul

Andreea Esca deține o moșie, acolo unde oamenii se pot caza și bucura de natură. Pentru a petrece câteva zile aici, oamenii trebuie să scoată din buzunar o sumă importantă de bani.

Pe lângă banii pe care îi face din televiziunea, Andreea Esca mai are și alte proiecte care îi rotunjesc conturile, iar unul dintre ele este moșia pe care o are împreună cu soțul ei, Alexandre Eram.

Moșia se află în Mărginimea Sibiului și este formată din opt case și un muzeu. Chiar dacă aceste case au fost recondiționate, vedeta de la Pro TV a păstrat aspectele tradiționale. Căsuțele sunt împărțite în două categorii, 5 dintre ele se află pe malul râului Porumbacu, în timp ce restul se afla în mijlocul satului cu același nume.

De asemenea, ele au și nume: casa „Berbec”, casa „Floarea vieții”, casa „Moara”, casa „Soare”, casa „Prieteniei”, casa 331, casa „La Victorel” și casa „La Moșu”.

Câți bani scoți din buzunar pentru a sta la moșia celebrei Andreea Esca?

Cei care ar dori să se cazeze la moșia celebrei Andreea Esca, ar trebui să știe că prețurile nu sunt deloc mici. Pentru o singură noapte, tariful este în jur de 492 de lei pe noapte pentru o singură căsuță.

Aceasta are 40 de metri pătrați și este formată din două dormitoare, baie, chicinetă, iar vederea dă înspre munte.

Pentru o vacanță de 6 nopți, tariful ajunge, la casa „La Victorel”, la 8.840 de lei, pentru doi adulți și un copil de 10 ani.

De asemenea, prețul poate scădea dacă în această casă se cazează mai multe persoane, în condițiile în care această casă are 3 dormitoare, trei băi și o sufragerie.

”Vă invităm să descoperiți domeniul nostru și să vă stârnim curiozitatea de a ne vizita. Așadar, iată în câteva cuvinte ce ne-am dorit. Să restaurăm cât mai multe case din satul Porumbacu de Sus, de la poalele Negoiului, Țara Făgărașului, să le redăm farmecul de altădată, și să vă primim în ele oferindu-vă în același timp toate facilitățile timpurilor moderne (…)

Puteți începe dimineață cu un mic dejun cu produse locale, continuați cu plajă pe malul râului, drumeții pe munte, echitație la câțiva km depărtare, culegeți zmeură sau vă plimbați cu bicicleta. Seara, musai să ieșiți “la talpiță” ca să vedeți cum vine ciurda de bivolițe și vaci pe care, dacă aveți curiozitatea, le puteți și mulge. Iar dacă vreți să învățați și cum se face brânza pe care o mâncați dimineață… și asta se poate”, spune Andreea Esca.