De necrezut! Câți bani a plătit Smiley pentru mașina lui? Deține un Jaguar unic în întreaga Românie. Prețul a fost uimitor de mare

17 nov. 2020
De necrezut! Câți bani a plătit Smiley pentru mașina lui? Deține un Jaguar unic în întreaga Românie. Prețul a fost uimitor de mare

Smiley este iubit de foarte mulți fani și deja de câțiva ani se clasează în toate topurile muzicale. Și în televiziune și-a făcut o imagine, pentru că este jurat la Vocea României, cea mai vizionată emisiune din țară. De asemenea, este văzut și în calitate de prezentator la show-ul ”Românii au talent”. În așa fel, vedeta face bani frumoși din meseria lui și se poate răsfăța cu cele mai luxoase cadouri.

Artistul a fost văzut la volanul unei mașini extrem de atrăgătoare, pe care nu ai cum să nu o observi pe stradă. Smiley a ales un Jaguar hibrid, de culoare roșie și s-a lăudat de această achiziție pe paginile sale de socializare. Este un bolid unic în România și nimeni nu a mai văzut așa model de mașină.

Câți bani a plătit pentru un Jaguar ?

Cântărețul preferă să se simtă în siguranță când conduce o mașină și confortul este pe primul loc. Pentru acest cadou de lux, vedeta a scos din buzunar o sumă colosală, aproximativ 30.000 de euro. Acești bani sunt potriviți pentru o asemenea mașină, întrucât are un motor hibrid, ce îi permite să aibă o viteză de excepție. Iar formele bijuterii pe patru roți sunt uimitoare, întrucât specialiștii au lucrat câțiva ani pentru crearea unui design unic în lume.

După părerea vedetei Jaguar-ul își merită banii și nu regretă de investiția făcută de el. Mai mult, pe lângă faptul că mașina îi creează confortul dorit, atrage toate privirile pe străzi, pentru că are o culoare roșie și niște forme de invidiat. Este un lux pe care nu toată lumea și-l poate permite, mai ales că un simplu român trebuie să lucreze câțiva ani ca să acumuleze 30.000 de euro.

Smiley formează un cuplu de câțiva ani cu Gina Pistol și acum așteaptă un copil. Pentru prima dată cei doi vor deveni părinți și sunt pregătiți pentru educarea unui copil. Își asumă noua responsabilitatea și au început pregătirile pentru venirea bebelușului pe lume.