De nerecunoscut! Cum arăta Gabriela Prisăcariu, înainte de operațiile estetice? Soția lui Dani Oțil era complet schimabată

de:
01 iun. 2021
De nerecunoscut! Cum arăta Gabriela Prisăcariu, înainte de operațiile estetice? Soția lui Dani Oțil era complet schimabată
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu a devenit cunoscută publicului larg odată cu relația pe care o are cu Dani Oțil. Chiar dacă aceasta este cu 12 ani mai tânără decât prezentatorul tv, vârsta nu a fost o piedică pentru cei doi.

Puțini știu însă cum arăta Gabriela Prisăcariu înainte de operațiile estetice, dar și câte intervenții și-a făcut aceasta. Mai mult de atât, soția lui Dani Oțil a mai participat la o serie de emisiuni televizate în ultimii ani.

Câte operații estetice are Gabriela Prisăcariu

Înainte de a forma un cuplu cu Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu era deja un foto model de renume internațional. Are o înălțime de 1.80 și a apelat chiar și la medicul estetician pentru a-și completa lipsurile.

Conform spynews.ro, în 2015, soția lui Dani Oțil a decis să își pună silicoane, iar de când a făcut acest pas nu a avut niciun fel de problemă, ba chiar se simte mai bine ca niciodată în pielea ei.

Pe lângă această operație estetică, Gabriela Prisăcariu s-a schimbat total și din punct de vedere corporal, iar modificările le poate observa oricine.

Gabriela Prisăcariu înainte de operația estetică

Soția lui Dani Oțil a participat la emisiunea ”Te vreau lângă mine”

Dacă Gabriela Prisăcariu vi se pare cunoscută, ei bine, probabil ați mai văzut-o în cadrul show-ului matrimonial ”Te vreau lângă mine. La acel moment, soția lui Dani Oțil avea 22 de ani și suferea de probleme amoroase, așa că a decis să își caute jumătate.

În 2015, Gabriela Prisăcariu a participat la emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu, continuându-și astfel ascensiunea în showbiz-ul românesc. A fost una dintre cele mai îndrăgite participante și a reușit în final să și câștige competiția.

Totuși, de atunci și până acum lucrurile s-au schimbat. Atitudinea ei este una diferită, iar aspectul fizic o face dificil de recunoscut. Aceasta a decis să meargă la sală pentru a se tonifia, iar acum se bucură de niște rezultate uimitoare.