De nerecunoscut! Kovesi, schimbare de look totală! Cum arată acum fosta șefă a DNA

25 oct. 2019
De nerecunoscut! Kovesi, schimbare de look totală! Cum arată acum fosta șefă a DNA

Laura Codruța Kovesi se reinventează odată cu propulsarea ei într-o funcție de calibru european. Fosta șefă a DNA a avut o perioadă foarte stresantă, după ce s-a văzut demisă din instituția care a făcut-o celebră. Doar că acum este din nou în prim plan și în curând va ocupa scaunul de procuror șef european.

Odată cu schimbarea de job a venit și o schimbare de look. Laura Codruța Kovesi și-a lăsat părul lung, a renunțat la hainele închise la culoare și a optat pentru un machiaj mult mai intens decât cel cu care ne obșinuise. Ea a acordat un interviu la ziare.com, acolo unde lucrează una dintre prietenele ei bune, prilej cu care a afișat un aer relaxat și o atitudine nouă, mult mai feminină decât în trecut.

Ce salariu va primi Kovesi de la Parchetul European

Invitată de Moise Guran la Europa FM, fosta șefă a DNA a spus și ce salariu va încasa lunar de la Parchetul European.

„Cred că o să primesc în jur de 12.000 de euro pe lună, aici, în România și la DNA și la Parchetul General, era în jur de 3500-4000 de euro pe lună”, a afirmat Laura Codruța Kovesi, în direct la Europa FM, un salariu demn de invidiat.

Aceasta le-a mulțumit românilor pentru susținere și le-a promis că își va face în continuare treaba foarte bine, ceea ce probabil deja îi îngrijorează pe mulți.

„Sprijinul pe care l-am simțit din partea oamenilor a fost foarte important, mai ales că am trecut prin clipe grele în plan personal. Nu ați susutinut degeaba DNA, nu m-ați susținut degeaba, eu îmi voi continuă activitatea, poate mai bine decât am făcut- în România. Cât de bine pot și la cel mai bun nivel”, a transmis Kovesi.