Decizie finală: ce nume va avea, până la urmă, fetița lui Smiley și a prezentatoarei Chefi la Cuțite, Gina Pistol

16 mart. 2021
Decizie finală: ce nume va avea, până la urmă, fetița lui Smiley și a prezentatoarei Chefi la Cuțite, Gina Pistol
Gina Pistol și Smiley formează un cuplu solid de câțiva ani

Ziua de 9 martie va rămâne probabil cea mai frumoasă din viața celui mai celebru cuplu din momentul de față, format din Smiley și Gina Pistol. Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a avut o naștere ușoară, iar micuța ei a primit nota 10 de la medici. Aceasta este perfect sănătoasă: are 51 cm și 3,2 kilograme.

Unul dintre subiectele intens dezbătute de fani pe rețelele de socializare a fost cel legat de numele fetiței. Încă înainte de a se naște, Smiley și Gina au glumit pe acest subiect și au spus că pe micuță o va chema Regina Maria. Totuși artistul a precizat la final că a glumit, deși mulți au luat totul în serios.

Ce nume va purta fetița lui Smiley și a Ginei Pistol

Gina Pistol a ieșit destul de repede din spital și acum se află în casa ei și a lui Smiley, împreună cu bebelușul și împarte fericirea ei cu toți admiratorii săi, care sunt din ce în ce mai curioși cu privire la tot ce face aceasta.

Pentru că nu au dorit să mai țină pe jar curioșii, Gina Pistol și Smiley au dezvăluit numele fiicei lor. Pe cea mică o va chema Josephine Ana Maria. Maria este numele de familie al lui Smiley, al cărui nume din buletin este Andrei Tiberiu Maria.

După nașterea fetiței sale, artistul a lansat și o melodie extrem de emoționantă. În doar patru zile, aceasta a strâns peste 1 milion de vizualizări și a ajuns pe locul 5 în trending Youtube, într-un top dominat de manelele lui Tzanca Uraganu, Jador sau Costel Biju.