Decizie surprinzătoare a LIDL România. Milioane de clienți sunt vizați și trebuie să știe

06 nov. 2020
Decizie surprinzătoare a LIDL România. Milioane de clienți sunt vizați și trebuie să știe

LIDL România a făcut un anunț neașteptat pentru toți românii. Marketul vrea să surprindă clienții lor cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În urma cercetărilor LIDL a ajuns la concluzia că românii așteaptă pe rafturile lor noi produse care îi vor surprinde. Marketul este preocupat de dorința clienților și vrea să facă tot posibil ca să satisfacă cerințele oamenilor.

Prin urmare, marketul a ales ca produsele Deluxe să revină pe rafturile sale și românii le vor putea cumpăra cu ușurință. Produsele de la Deluxe vor putea fi găsite în toate magazinele din țară, iar acest anunț este oficial și deja alimentele sunt incluse în lista promoțională a magazinului. Se pare că este un brand care mulțumește cumpărătorii și românii se vor putea alinta cu alimente de o calitate superioară.

Când puteți să cumpărați produsele Deluxe ?

LIDL Romania a inclus de nenumărate rânduri produsele de la Deluxe în lista de promoțiilor și aceasta este un alt motiv de ce oamenii vor să le vadă pe rafturile magazinului. Brandul Deluxe poate fi procurate începând de luni, 9 noiembrie 2020. Pe lângă oferta anunțată mai sus, LIDL a pregătit multe surprize legate de sărbătorile de iarnă. Reamintim că stocurile sunt limitate și dacă vreți să vă bucurați de noile oferte este recomandat să vă grăbiți.

LIDL este un lanț de magazine fondat prima dată în Germania. Marketul deține aproximativ 10.000 de magazine la nivel internațional și oamenii au obișnuit să facă cumpărăturile zilnice din acest magazin, datorită prețurilor accesibile și produselor de calitate. În România este, la fel, destul de popular și poate fi găsit în întreaga țară.