Dedeman face anunțul anului! Patronii, frații Pavăl au luat o decize neașteptată legată de magazine. Este oficial

20 apr. 2023
Dedeman face anunțul anului! Patronii, frații Pavăl au luat o decize neașteptată legată de magazine. Este oficial

Dedeman face anunțul anului. Frații Pavăl au luat o decizie neașteptată, arătând că nu investesc doar în imobiliare. Ce au făcut aceștia?

Frații Dedeman urmează să construiască un nou magazin în Constanța, după ce, la finalul anului trecut, Prefabricate Dobrogea SRL a obținut aprobare din partea instituției abilitate de mediu pentru desființarea mai multor construcții de pe terenul unde a fost fabrica Somaco, cu scopul de a fi construit un nou magazin Dedeman.

După ce Municipalitatea a dat undă verde pentru construirea unui nou magazin Dedeman, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a aprobat realizarea obiectivului de investiții, scrie focuspress.ro.

Așadar, Dedeman a achiziționat aproape 6,6 hectare de teren de la Somaco Construct, deținută de omul de afaceri Grigore Comănescu, prin grupul Comprest Util.

Frații Dedeman nu lasă de-o parte imperiul care le aduce miliarde în conturi

”Eu doar am solicitat prin Prefabricate Dobrogea SRL acel document de urbanism necesar în procesul realizării investiției. Terenul a fost achiziționat de către cei doi frați, în urmă cu câteva luni. Este un lucru normal. Mă bucur că a fost așa și că pe acel teren se va construi un magazin Dedeman. Cei doi frați sunt doi antreprenori serioși, sunt români și cred că era nevoie de un astfel de magazin în acea zonă”, spunea omul de afaceri Grigore Comănescu, la finalul anului trecut, pentru sursa anterior citată.

Pe acest teren ar fi trebuit construit un parc industrial de către administrația locală, cea care spunea că are drept de preemițiune asupra acestuia, însă Consiliul Local a respins proiectul, motivând că termenul legal în care putea fi exercitat acest drept a expirat.

În ceea ce îi privește pe frații Pavăl, aceștia continuă să aibă din ce în ce mai multe magazine, chiar dacă ei învestesc în numeroase alte domenii precum fabrica de cărămizi, imobiliare sau agricultură. Aceștia nu neglijează imperiul Dedeman, cel care le-a adus miliarde în conturi.