Dedeman oferă aceste produse aproape GRATIS clienților. Cum le poți primi imediat. Este unic în România așa ceva

de:
13 mart. 2023
Dedeman oferă aceste produse aproape GRATIS clienților. Cum le poți primi imediat. Este unic în România așa ceva

Clienții Dedeman sunt răsplătiți cu oferte pe măsură de la o săptămână la alta. Astfel, dacă ai nevoie de unul dintre următoarele produse, ar fi bine să mergi direct în magazinele Dedeman, pentru că le poți achiziționa la un preț foarte mic, aproape gratuit.

Odată cu evoluția tehnologiei, nenumărate persoane apelează la becurile smart. Cei de la Dedeman au și ele câteva la vânzare, la prețuri extrem de accesibile.

Astfel, dacă vrei să achiziționezi un bec de la Ledvance, trebuie să știi că acesta este echipat cu Wi-Fi, lumină RGB, este dimabil și este compatibil cu asistenți vocali precum Amazon Alexa și Google Assistant.

De asemenea, becul poate fi integrat și într-un sistem Smart Home nou, sau în sistemul simplu, pe bază de asistent pe care îl ai. Cât costă un bec inteligent la Dedeman? Doar 36 de lei, iar casa ta va deveni mai inteligentă.

Oferta de nerefuzat la Dedeman

Poți controla becurile prin telefon, mai exact ori intermediul unei aplicații, dar și prin control vocal, astfel că nu vei fi nevoit să te ridici ca să aprinzi lumina sau să o stingi.

Tot la ofertă la Dedeman mai este și camera de supraveghere IMOU Ranger 2C IPC-TA42P-D, cu senzor de mișcare, microfon, dar și difuzor, pentru interior. Aceasta poate fi de asemenea monitorizată prin Wi-Fi, înregistrările sunt făcute la rezoluție mare, iar clipurile pot fi stocate pe un card microSD.

O astfel de cameră de supraveghere, IMOU Ranger costă doar 159 de lei în magazinele Dedeman în această săptămână. Iar dacă nici becurile și nici camera de supraveghere nu sunt pe placul tău, atunci poate ai nevoie de un televizor smart.

La Dedeman găsești modelul LED Philips 32PHS6605/12, cu rezoluție HD, care poate fi integrat fie într-o bucătărie mică, fie într-o cameră. Costă doar 797 de lei și poți reda pe el atât conținutul de pe Netflix, Prime Video, dar și YouTube.