Delia a șocat internetul! S-a postat aproape dezbrăcată pe rețelele de socializare. Fanii sunt în delir

de:
30 aug. 2021
Delia a șocat internetul! S-a postat aproape dezbrăcată pe rețelele de socializare. Fanii sunt în delir

Delia și-a obișnuit fanii cu haine largi și ținute cât mai lejere, însă ultima postare a vedetei a stârnit delir total. Vedeta s-a postat aproape dezbrăcată pe internet.

Face sport, se menține în formă, iar asta se vede. Toată lumea a observat schimbarea Deliei din ultimele luni, iar vedeta demonstrază și ea că se simte mai bine ca niciodată în pielea ei.

Delia, aproape goală, pe internet

Cum s-a afișat? Ei bine, ținuta este mai mult decât provoatoare. Delia a optat pentru niște ciorapi plasă, care i-au lăsat toate formele la vedere, dar și o geacă scurtă roșie.

În câteva minute a strâns sute de mii de aprecieri, ca să nu mai vorbim de faptul că fanii au reacționat și ei. Unii au lăudat-o pentru silueta de invidiat și pentru noul ei stil, pe când alții au pus-o la zid pentru apariția sa.

„Ne-ai luat pe nepregătite”, „Wow”, au fost doar două dintre comentariile fanilor care erau în extaz la vederea fotografiei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Deși are 39 de ani, Delia reușește să se mețină în formă și mai multe atât, mănâncă tot ce își dorește. Nu e de acord cu dietele, ci doar încearcă să nu exagere când vine vorb ade mâncare, după cum mărturisește chiar ea.

Ca să nu mai vorbim de faptul că, mai mult de trei zile, vedeta nu a reușit să mănânce sănătos, având o sensibilitate pentru dulciuri.

”Nu sunt adepta unui regim de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari, încerc să nu exagerez. Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire”, mărturisea Delia pentru Viva.