Delia, dată afară de la Antena 1? Ce a transmis soțul său, Răzvan Munteanu. Este un scandal fără precedent

de:
01 apr. 2023
Delia, dată afară de la Antena 1? Ce a transmis soțul său, Răzvan Munteanu. Este un scandal fără precedent
Delia la iUmor

Delia i-a surprins pe fanii săi cu ultimele dezvăluiri făcute. Vedeta dă de înțeles că rezistă cu greu la iUmor și că ar urma să nu mai participe la roasturi. 

Nu este clar ce s-a întâmplat, cert este că Delia s-a simțit vizată direct de un roast care a afectat-o din mai multe puncte de vedere. Artista spune că nu mai are toleranță și de asemenea nu mai suportă să audă anumite cuvinte.

”Cred că a venit ziua în care pot să zic că nu mai pot să rezist la un alt roast. Cred că nivelul meu de toleranță a ajuns la niște praguri. Cred că sunt firești, cred că fac parte dintr-un soi de maturitate, sau pur și simplu e efectiv un nivel de saturație”, a spus artista.

Mai departe, Delia a mai adăugat că ceea ce se întâmplă pe scena iUmor nu este deloc legat de genul ei de viață și armonia sa. Pentru ea unele cuvinte sunt extrem de agresive și îi dau stări nu tocmai plăcute.

Delia: Lucrurile sunt mult prea toxice

Artista susține că nu mai vrea să participe la roasturi și de asemenea, le-a recomandat fanilor săi să nu își facă griji. Ea a avut doar un moment de sinceritate. Totuși, acesta poate fi perceput și ca un eventual anunț de plecare de la Antena 1.

”Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice pentru ce îmi doresc eu, pentru genul meu de viață, pentru echilibrul pe care mi-l doresc, pentru armonia în care vreau să stau. Sunt lucruri destul de agresive cumva, pe care eu le percep așa. E posibil să fie doar în sufletul și mintea mea percepute, ușor exagerat și disproporționat probabil.

Dar e ceea ce simt eu, îmi asum și doar vreau să spun că nu vrea să mai particip la roasturi. Vă îmbrățișez, vă iubesc. Și nu vă faceți griji pentru mine pentru că sunt ok. Este doar un sentiment pe care am simțit nevoia să îl împărtășesc”, a spus Delia, care le-a dat un tag și celor de la iUmor.

Soțul său, Răzvan Munteanu a revenit ulterior cu o declarație și a nunațat declarația Deliei. Acesta a spus că artista nu vrea să mai tolereze roast-uri și că și Cheloo se ridică și pleacă atunci când nu-i convine ceva. Asta nu înseamnă că va părăsi scaunul de jurat.

Mihai Bendeac a făcut acest lucru deja și Antena 1 l-a dat în judecată. Actorul ar putea plăti daune serioase în perioada următoare din cauza gestului său de a nu se mai prezenta la filmări chiar în mijlocul sezonului.