Despărțire bombă în showbiz. Ilie Năstase și Ioana Simion și-au spus adio definitiv

de:
20 oct. 2021
Despărțire bombă în showbiz. Ilie Năstase și Ioana Simion și-au spus adio definitiv
Ilie Năstase și Ioana Simion

Despărțire surprinzătoare în showbiz. Ioana Simion și Ilie Năstase și-au spus adio definitiv. Deși între cei doi au mai existat separări de-a lungul timpului, de această dată nu mai e cale de întoacere.

Să nu uităm că cei doi au mai fost la un pas de divorț, atunci când soția lui Ilie Năstase l-a acuzat că a agresat-o. De această dată nu știm care este motivul despărțirii, cert este că Ioana Simion spune că răbdarea ei a ajuns la capăt, iar de iertare nu se mai pune problema.

”Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele. Răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!”, spune Ioana Năstase.

De ce s-au despărțit

Deși a luptat luni întregi pentru căsnicia ei, Ioana Năstase mărturisește că a crezut tot timpul în schimbare, dar aceasta nu a mai venit. Soția lui Ilie Năstase nu a vrut să ofere alte declarații, adăugând că vrea să fie liniștită în următoarea perioadă.

”În toată această perioadă am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat să lupt, crezând și sperând că se va schimba ceva în bine.

Vă rog să mă înțelegeți că în această perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate. Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, este anunțul făcut de Ioana Simion pe Facebook.

Lucrurile nu mai funcționau

Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit în 2020, iar ulterior, aceasta recunoștea că lucrurile nu merg așa cum și-ar fi dorit. Ea povestea atunci că trebuie să accepte niște lucruri care nu îi sunt tocmai comode, însă relația continuă și în acest mod. Iată însă că finalul a venit mai repede decât s-ar fi așteptat oricine.

Nu este cum mi-aș dori eu să fie, dar accept pentru că este Ilie Năstase. Accept anumite lucruri pe care nu le-aș fi acceptat pentru nimic în lume. Eu sunt o femeie împlinită, fericită în ceea ce privește familia mea, de căsnicie mai puțin. Legat de căsnicie, mai puțin, pentru că nu decurge totul așa cum mi-aș fi dorit”, a spus în urmă cu câteva săptămâni soția jucătorului de tenis.