Detalii complete despre Andi Moisescu. Ce înălțime are juratul de la Românii au talent și ce meserie are la bază: biografie, studii, viață personală 

de:
12 mart. 2021
Detalii complete despre Andi Moisescu. Ce înălțime are juratul de la Românii au talent și ce meserie are la bază: biografie, studii, viață personală 
Andi Moisescu

Andi Moisescu este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din lumea media. El este unul dintre jurații emisiunii Românii au talent de la Pro Tv și a mai deținut și emisiunea Apropo Tv.

Andi Moisescu este căsătorit cu Olivia Steer, care a activat și ea în domeniul jurnalismului și care a atras atenția publicului în urma unor dispute privind eficiența vaccinurilor, dar și existența virusului ucigaș. Mai multe detalii AICI

Cine este Andi Moisescu

Andi Moisescu s-a născut pe 26 octombrie 1972 și are o înălțime de 1,82 m și provine dintr-o familie destul de simplă. Juratul de la Pro Tv mai are un frate pe nume Tudor, iar tatăl celor doi a fost un cunoscut regizor de film. 

El s-a făcut remarcat pentru funcția de realizator tv. Ani de zile a prezentat emisiunea Apropo Tv din cadrul postului de televiziune Pro Tv, iar pe lângă această realiazre, Andi Moisescu este și un jurnalist dar și un om de divertisment foarte îndrăgit. Puțini știu însă că studiile sale nu au nici măcar o mică legătură cu activitatea sa din prezent.

Ce studii are Andi Moisescu

Andi Moisescu a finalizat cursurile Facultăţii de Matematică şi Informatică în cadrul Universităţii Bucureşti. Deși mulți s-ar fi așteptat să devină profesor sau măcar să activeze în acest domeniul, juratu de la Românii au talent avea cu totul și cu totul alt plan.

El a apărut prima oară la Radio Costinești, iar mai târziu la Fun Radio. Celebritatea a cunoscut- la Pro Fm, unde în 1996, conducerea l-a numit director de programe.

În același an, Andi Moisescu a făcut pasul cel mare și a fost introdus și în lumea televiziunii. El a prezentat mai multe emisiuni precum Marcă înregistrată, Apropo Tv, Pe bune?!, iar în prezent este un simbol al postului Pro Tv. 

Olivia Steer și Andi Moisescu de Revelion 2020. Foto: Facebook

Ce salariu încasează Andi Moisescu

Surse au declart pentru stiridirete.ro că Andi Moisescu ar încasa în jur de 100.000 de euro pe an de la Pro Tv. Mai mult de atât, conform aceleiași surse, el deține și firma Art Communication SRL care i-a adus în doar câţiva ani suma de 1.750.000 de lei, adică 400.000 de euro în conturi.

Pe lângă aceste sume, Andi Moisescu mai deține și firma Red Spike Film SRL, care activează tot în domeniul televiziunii și din cadrul căreia încasează sume frumușele.