Detalii neștiute: care a fost primul job al lui Carmen Iohannis și cu ce se ocupa tatăl ei. Cum arăta aceasta în tinerețe

03 nov. 2019
Detalii neștiute: care a fost primul job al lui Carmen Iohannis și cu ce se ocupa tatăl ei. Cum arăta aceasta în tinerețe

Carmen Georgeta Iohannis a împlinit 59 de ani pe 2 noiembrie, dar nu-și arată vârsta. Aceasta afișează aceeași siluetă demnă de invidiat, din tinerețe și își permite să poarte orice tip de haine. Chiar dacă protocolul o obligă la ținute ultra serioase, prima doamnă a ieșit de mai multe ori în evidență printr-un look inedit, uneori criticat din cauza posturii sale de soție a președintelui României.

Înainte să ajungă soția lui Klaus Iohannis și profesoară de limbă engleză la un liceu renumit din Sibiu, aceasta a fost mai întâi tot profesoară, dar la Agnita, un orășel cu doar 8000 de locuitori.

Carmen Iohannis s-a căsătorit cu actualul președinte al României în urmă cu 30 de ani, după o relație de șapte ani.

„Ne-am plăcut, pur și simplu, iar chimia dintre noi depășește orice descriere. Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac și se înțeleg, restul devine irelevant. Este foarte ușor ca doi oameni tineri să se placă și să se îndrăgostească și asta s-a întâmplat cu mine și cu soția mea”, a mărturisit Klaus Iohannis în autobiografia publicată înainte de campania electorală pentru alegerile prezidențiale, din umră cu cinci ani.

Cum a fost nunta lui Klaus și Carmen Iohannis

„Petrecerea s-a ținut la restaurantul hotelului Parc, aproape de stadionul din Sibiu. Au avut o grămadă de invitați, vreo 200 de oameni, adică o sută de familii. Mai mulți au fost din partea familiei lui Carmen, adică din partea noastră, pentru că Lazurca este neam mai numeros că al lui Iohannis, mai ales că mulți sași plecaseră deja din România. Iar Ioan, tatăl lui Carmen, era un blănar respectat, au venit mulți la nuntă doar pentru că îl știau pe el”, a declarat pentru wowbiz.ro Doina Lazurca, verișoara lui Carmen Iohannis.

Prima doamnă este pasionată de modă și a fost dintotdeauna atentă la modul în care arată. De când a devenit persoană publică, deși arată superb, curg crtitice la adresa ei. Iulia Albu este ultima care a făcut-o praf, în urma vizitei familiei prezidențiale în Japonia.

„Este un gest extrem de imprudent să îți arăți umerii în Japonia. (…) este preferabil să îți arăți picioarele și fundul decât să îți arăți umerii. Așa o fac japonezii, așadar acestea sunt regulile după care jucăm atunci când participăm la evenimente în Japonia”, spune designerul într-un material pentru perfecte.ro.