Cine a făcut-o, de fapt pe Gina Pistol prezentatoare la Asia Express? Detalii ținute la secret! Smiley nu a știut nimic până acum

de:
21 oct. 2021
Cine a făcut-o, de fapt pe Gina Pistol prezentatoare la Asia Express? Detalii ținute la secret!  Smiley nu a știut nimic până acum
Gina Pistol

Înainte de a rămâne însărcinată, Gina Pistol prezenta Asia Express dar și show-ul culinar Chefi la Cuțite de la Antena 1. Proaspăta mămică mărturisește însă că planurile ei erau altele.

Gina Pistol spune că și-a dorit să fie concurentă la Asia Express și nicidecum prezentatoare. Când a auzit de proiect filma Chefi la Cuțite deja, iar singura întrebare pe care o avea atunci era pe cine să aleagă ca partener.

”Hai să vă spun povestea acestui proiect. Eu când am auzit de Asia Express, am auzit ca potențial concurent, atunci filmam Chefi la cuțite. Eu știam formate din străinătate, chiar am vrut să patricip, dar mă frământa o întrebare: «Cu cine fac eu echipă?»”, mărturisește Gina Pistol.

Iubita lui Smiley se gândea deja cine ar putea să o completeze în cadrul competiției. Vedeta Antena 1 spune că nu își dorea o prințesă, ci o persoană punctuală, care să pună pasiune în tot ceea ce face.

Motivul pentru care Gina Pistol a devenit prezentatoare

Negăsind partenerul perfect, Gina Pistol a dat probă pentru postul de prezentator, iar acum nu regretă nimic.

”Este foarte important partenerul de joc, pentru că trebuie să fie un om care să te completeze și să te calmeze. Nu voiam o prințesă, iar dacă stau după una care stă să se aranjeze dimineața. Eu sunt foarte punctuală, pun foarte multă pasiune în tot ceea ce fac, inclusiv atunci când mă cert.

Am dat câteva probe ca prezentatoare tv. Eram atât de relaxată atunci când am dat proba, am fost cum sunt eu așa. Acum uitându-mă, mulțumesc lui Dumnezeu că sunt prezentatoare”, a mai povestit Gina Pistol.

”Eu nu aveam timp mort”

Dacă vă gândeați că job-ul de prezentatoare la Asia Express este mai puțin solicitant decât cel al concurenților, ei bine, Gina Pistol distruge acest mit. Vedeta povestește că își înepea ziua de filmări chiar și de la 3 dimineața, ea fiind nevoită să ajungă înainte concurenților pentru cadre.

Ba mai mult de atât, fosta prezentatoare de la Asia Epress spune că experiența a fost una destul de dificilă pentru ea.

Ai impresia că prezentatoarea ajunge acolo ca o zână, dar ziua mea începea pe la 3:30 – 4:00 dimineața. Eu ajungeam înaintea concurenților, aveam de tras cadre. Eu nu aveam timp mort, singurul timp mort era în mașină, când mă deplasam dintr-un loc în altul. Era foarte greu!”, a mai mărturisit Gina Pistol.