Dezastru pentru Alex Velea și Antonia. Acuzații foarte grave. Cine vrea, de fapt să-i distrugă pe cei doi: este o campanie bine gândită (EXCLUSIV)

10 aug. 2021
Dezastru pentru Alex Velea și Antonia. Acuzații foarte grave. Cine vrea, de fapt să-i distrugă pe cei doi: este o campanie bine gândită (EXCLUSIV)
Antonia și Alex Velea

În ultima perioadă, Alex Velea și Antonia sunt zugrăviți în cele mai negre culori. Cei doi sunt acuzați de tot felul de lucruri, care mai de care mai controversate. Cătălin Măruță a fost cel care a dat practic startul.

După ce Mario Fresh și Lino Golden au plecat din echipa Golden Boy a lui Alex Velea, acesta a început să fie luat la țintă de mass media, iar imaginea lui a suferit profunde avarii. S-a spus că prezentatorul PRO TV a lansat subtil o campanie de denigrare la adresa Antoniei, pentru a ricoșa în Alex Velea și asta pentru că fiica Andreei Esca, Alexia Eram a fost prinsă într-un conflict cu cei doi.

Au agresat Antonia și Alex Velea o tânără într-un club?

Însă lucrurile au continuat și pe alte zone. Până și Fulgy de la Clejani l-a implicat pe Alex Velea într-un scandal, acuzând faptul că la studioul lui s-ar consuma substanțe interzise. Aceste lucruri nu s-au confirmat, însă.

Cireașa de pe tort a fost o amplă dezvăluire în CanCan, în care o tânără povestește că a fost agresată și scuipată de Antonia și Alex Velea, fără ca ea să le fi făcut nimic. În realitate, lucrurile nu au stat deloc așa, din câte au povestit martori de la eveniment pentru VoxBiz.ro.

Cine vrea să-i distrugă pe Alex Velea și Antonia

Totul ar fi de fapt doar o amplă campanie de denigrare la adresa celor doi și asta pentru că firma lui Alex Velea, Goldean Boy Society a început să cucerească noi teritorii, iar asta ar fi deranjat concurența, spun surse din industra muzicală pentru Voxbiz.ro.

Deși au fost puternic insultați în mass media în ultima perioadă, Alex Velea și Antonia au încercat să evite să comenteze pe subiect. Totuși, în cele din urmă au făcut-o pe conturile lor de Instagram.

„În ultima săptămână, s-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a lui Alex, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defăimător, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră. Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect, să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație, însă, din păcate, pentru că bullying-ul îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări este din ce în ce mai agresiv, vom acționa în instanță aceste persoane pentru a putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate. Noi vom continua să ne focusăm pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră”, a scris cuplul pe Instagram.