Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

07 oct. 2021
Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

Altă dată prietenul tuturor, artistul preferat al multor generații, Dan Bittman a ajuns în ultimii doi ani una dintre cele mai controversate vedete din România. Acesta a avut multe declarații controversate și s-a profilat ca un conspiraționist anti-vaccinist.

Acesta chiar a ieșit în stradă pentru a protesta împotriva restricțiilor. Motivul pentru care a avut toate aceste ieșiri foarte criticate, iar unele dintre ele de-a dreptul halucinante sunt banii.

Dan Bittman a pierdut de la începutul pandemiei și până acum peste 100.000 de euro. Afacerile lui practic s-au scufundat chiar într-un moment în care investițiile începeau să dea roase.

”Am gura spurcată și îmi permit s-o spun și asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante. Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, spunea Dan Bittman în urmă cu un an pentru Gândul.

Declarația a făcut turul presei, dar la bază totul era legat de bani. Ca și în cazul lui Mugur Mihăescu, și el a pierdut enorm, iar asta s-a văzut în cifrele înregistrate de firma lui.

Pierderi enorme pentru Dan Bittman. Așa a luat-o razna

Jurnaliștii de la FANATIK.ro i-au verificat în detaliu fiecare afacere. Balta de pescuuit de la Călărași plus parcul de distracții a înregistrat, în 2020, o cifră de afaceri de 192.563 de lei, cu 11% mai puțin ca în anul anterior, bifând însă o pierdere de 149.163 lei, cu 132% mai mult decât în 2019.

La firma Danutz SRL, lucrurile stau și mai prost. Totul s-a năruit. Așadar firma care are ca activități de creație și interpretare artistică a avut încasări de doar 2.654 de lei, după ce în 2019 a avut 158.646 de lei. Pierderileaici s-au ridicat la  255.282 de lei.

Firma Holograf Production a bifat și ea tot performanțe negative: cifra de afaceri de 191.397 de lei (față de 1.989.291 lei în 2019) și o pierdere de 87.952 de lei, după ce în 2019 a câștigat 318.784 lei.

Chiar dacă Dan Bittman spunea că deși nu este de acord cu restricțiile, le respectă, în weekend s-a alăturat Dianei Șoșoacă și a protestat împotriva cu ea.

“Arafat a ieșit pe posturile TV și anunță că cei care au venit la protest vor primi amenzile prin poștă”, urla Diana Șoșoacă din toți plămânii, iar Dan Bittman, amuzat și părând ușor alcoolizat, a replicat: “Abia aștept! Am bani de dat!”.