Dezastru pentru Mario Fresh și Alexia Eram. Lovitura pe care le-a dat-o Alex Velea

07 sept. 2021
Dezastru pentru Mario Fresh și Alexia Eram. Lovitura pe care le-a dat-o Alex Velea
Alex Velea, Antonia, Mario Fresh și Alexia Eram, pe vremea când toți se înțelegeau între ei

În urmă cu aproximativ un an de zile, showbiz-ul era zguduit de un scandal imens care a izbucnit între Alex Velea și cei pe care-i numea fii adoptivi, Mario Fresh și Lino Golden. Băieții au rupta colaborarea cu cel care i-a promovat practic și au decis să devină artiști pe cont propriu. Unii au spus că un rol important în această separare l-ar fi avut Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Mai exact, Antonia era deranjată de prezența acesteia în studioul de înregistrări, iar Mario Fresh nu se putea concentra. De aici ar fi pornit o serie de animozități, care într-un final s-a transformat într-un conflict puternic.

Alex Velea a rupt contractele cu Mario Fresh și Lino Golden, iar cei doi au cam dispărut din prim plan. Cel puțin, despre Lino Golden s-au auzit foarte puține.

Băieții lui Alex Velea au prins multe contracte TV, Mario Fresh nu prea, iar Lino Golden deloc

Mario Fresh a rămas totuși în atenția publicului datorită relației pe care o are cu Alexia Eram. S-a scris mult pe tema despărțirii lui, iar asta i-a mai adus un plus de publicitate. Astfel s-a ales cu o invitație la Splash! Vedete la apă, emisiune difuzată de Antena 1.

Însă și băieții lui Alex Valea au prins contracte cu televiziunile de top și încă unele foarte consistente. Zanni a câștigat Survivor România și s-a remarcat și la Chefi la Cuțite, iar Blvck Matias a mers și el la Splash! Vedete la apă, iar începând de ieri, 6 septembrie a devenit co-prezentator la noua producție Antena 1, Prețul Corect, emisiune care se difuzează de luni până vineri, de la ora 18.00.

Succes mare și pentru Antonia

Așadar se pare că Alex Velea continuă să aibă un cuvânt greu de spus în contractele cu televiziunile de top, iar Mario Fresh și mai ales Lino Golden au pierdut enorm prin despărțirea de artist.

Trupa lui Golden Boy Society evoluează foarte bine și bifează și succese financiare răsunătoare. În paralel, și Antonia, care este reprezentată de Global Records reușește încasări record, în special din publicitate.

Așadar Mario Fresh și Alexia Eram sunt momentan sub Alex Velea și trupa lui ca impact mediatic.