Dezastru total la Antena 1! Cea mai mare gafă din istoria televiziunii. Ce au dat pe post la Chefi la Cuțite. Cel mai afectat este chef Florin Dumitrescu

de:
31 mart. 2023
Dezastru total la Antena 1! Cea mai mare gafă din istoria televiziunii. Ce au dat pe post la Chefi la Cuțite. Cel mai afectat este chef Florin Dumitrescu

Gafă de proporții la Antena 1. Fără să vrea, producătorii emisiunii Chefi la Cuțite s-au dat de gol și au spus cine sunt câștigătorii. Nu mulți au observat aceste detaliu.

Emisiunea Chefi la Cuțite a început în această săptămână. Fiecare fan are cu siguranță emoțiile sale. După gafa făcută de cei de la Antena 1, lucrurile s-ar putea schimba.

În ediția de pe 28 martie, producătorii Chefi la Cuțite aveau să dezvăluie numele câștigător dintr-o simplă greșeală. Un fan a obsedat acest detaliu, iar imaginea publicată de el face deja înconjurul internetului.

Invitatul special în acea ediție a fost Sandu Cocoșatu’, maestrul micilor. În timpul filmărilor însă, pe fundal s-au văzut amuletele adunate de cei trei jurați, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea Florin Dumitrescu.

Și iată că așa am aflat și cine adună cele mai multe amulete, fără a mai fi nevoie de alte ediții ale show-ului. Florin Dumitrescu are doar o amuletă spre exemplu.

Cine câștigă Chefi la Cuțite 2023

De cealaltă parte, Sorin Bontea are nouă amulete, iar chef Cătălin Scărlătescu șase amulete. Deja știm deci ce se va întâmpla în următoarele ediții.

Chiar și persoana care a postat imaginea s-a arătată deranjată de greșeala imensă făcută de cei de la Antena 1. De asemenea, el susține că tot ce se întâmplă pe micile ecrane este filmat aleatoriu.

”Pai ce am facut ma nene maa! 😂😂Chef Florin pare ca are o singura amuleta in acest sezon, pare ,nu se stie 😂😂Unii vor spune ca e facatura, ca doar chef Catalin avea doua Amulete aseara la venirea lu Nea Sandu Cocosatu!! Haide sa va spun ceva??

Aceste blidnderuri sunt date aleatoriu si nu in functie de cum sunt filmate. Probabil Nea Sandu a venit la finalul bilinderurilor ,si a fost difuzat mai pe la inceput! (…) au scapat aceasta parte in filmarea de aseara!”, a fost postarea internatului respectiv pe grupul de pe Facebook.