Dezvăluire șoc: cine l-a anunțat pe Gheorghe Dincă imediat că Alexandra a sunat la 112

12 aug. 2019
Dezvăluire șoc: cine l-a anunțat pe Gheorghe Dincă imediat că Alexandra a sunat la 112

Gheorghe Dincă era un om liniștit, care-și ajuta vecinii și care a avut grijă ca familia lui să nu ducă lipsă de nimic. Este portretul pe care o parte din vecinii monstrului l-a creionat în fața anchetatorilor și a mass media. Despre monstrul din Caracal s-a aflat ulterior și că era violent și că și-ar fi abuzat inclusiv fiica. Un om dual, despre care mai sunt încă multe de aflat.

Bestia era apropiată și de importanți decidenți ai legii. Alexandru Cumpănașu a povestit că Dincă ar fi avut o relație de prietenie cu o judecătoare al cărei bărbat a dispărut misterios, dar și cu un fost șef al Poliției, un prim procuror și un politician foarte cunoscut.

În acest context și în lipsa oferirii transcriptului conversației private pe care Alexandra a avut-o cu un polițist care a apelat-o de pe telefonul personal, după ce a sunat la 112, jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan lansează o ipoteză bombă: cineva din Poliție l-a informat pe Dincă imediat că fata a apelat la autorități, iar acesta s-a întors nervos acasă și a ucis-o.

Bălan consideră că acesta ar fi motivul pentru care percheziția informatică a fost întârziată atât de mult și că acea convorbire ascunsă atât de mult de anchetatori ar conține informații prețioase, care ar arăta că Alexandra a indicat cu multă precizie unde se află, dar că Poliția nu a dorit să meargă să o salveze.