Dezvăluirea momentului la Caracal! Cui i-ar fi dat-o Gheorghe Dincă pe Luiza

09 oct. 2019
Dezvăluirea momentului la Caracal! Cui i-ar fi dat-o Gheorghe Dincă pe Luiza

Dezvăluirea momentului la Caracal! O scrisoare anonimă face ravagii în familia Luizei. Au apărut noi informații despre dispariția fetei, dar și despre oasele despre care s-a spus că i-ar aparține.

O scrisoare anonimă, găsită în curte de bunicul Luizei, a făcut ravagii în presă. Au apărut detalii bombă despre rețeaua ce ar fi luat-o pe nepoata sa.

Potrivit scrisorii, Gheorghe Dincă ar fi dat-o pe Luiza unui tip pe nume Dan Dumitrescu. Acesta ar fi dus-o la Deveselu.

„Vă trimit prezenta anonimă şi vreau să dau detalii despre nepoata dumneavoastră. A fost Dincă de mai multe ori la numitul Arete acasă. A văzut-o pe Luiza, i-a plăcut cum arată şi au pus la cale amândoi să o ia pe Luiza pentru că are doi boşorogi acasă şi nu are cine să umble după ea.

Fata este singură la ocazie, a mai venit o femeie şi încă un bărbat cu porecla Arete… Arete a avut două sacoşe în mână, Arete le-a pus jos şi între timp a venit o maşină. Femeia nu s-a mai urcat în maşină. După aproximativ 20 de metri de mers, pentru că Arete a uitat bagajele, l-au dat jos ca să-şi ia sacoşa şi a rămas pe bloc. Dincă, dând viteză la maşină, a plecat doar cu Luiza.

Seara, când s-a întunecat, a predat-o Dincă lui Dan Dumitrescu la restaurant, unde au fost reţinuţi la ora 22. Noaptea, Dumitrescu se folosea de ea şi o lua şi Oacă şi pleca cu ea la Deveselu…”, se arată în scrisoarea prezentată, marți, la Acces Direct.

Familia Luizei crede în continuare că Luiza nu este moartă, ci a fost dusă în străinătate printr-o rețea de trafic de persoane.