Dezvăluirea serii! Cine este partenerul lui Gheorghe Dincă. Are o casă cât un mall

14 aug. 2019
Dezvăluirea serii! Cine este partenerul lui Gheorghe Dincă. Are o casă cât un mall

Dezvăluiri de ultimă oră despre relațiile pe care le are criminalul Gheorghe Dincă în Caracal. Bărbatul face parte dintr-o rețea de proxenetism și este protejat de un bărbat pus bine în municipiu.

Ce legătură are bărbatul care îl protejează cu noul avocat al lui Gheorghe Dincă? Agresorul are un nou avocat, o femeie pe nume Cristina Firică. Este al 6-lea avocat. Avocatul este definitiv și nu va mai fi desemnat al avocat.

Cine este Cristina? Potrivit Antena 3, avocata este nora partenerului lui Gheorghe Dincă, Gigel Firică. În ciuda acestei coincidențe stranii, bărbatul neagă orice implicare în acest caz și spune că îl știe pe criminal de când a dărâmat casa.

Sinteza zilei. Am aflat numele partenerului lui Gheorghe Dincă. Este vorba despre un cunoscut afacerist din Caracal 817

”Sunt niște minciuni de la niște proști, invidia, de când am făcut casa, eu sunt privatizat de 30 de ani. Să vină unu să-mi spună sau una că am avut eu…”, a spus Gigel Firică.

Aceste dezvăluiri au fost făcute de un martor aflat sub acoperire. Ar fi o întreagă rețea care se ocupă cu prostituția și racolarea fetelor. Este implicat și Gheorghe Dincă.

Gigel Firică este și om de afaceri. Are un magazin mic, dar are o casă cât un mall. Cum este posibil acest lucru? Sunt multe semne de întrebare și piese lipsă.