Dezvăluiri din interiorul cazului Caracal! Momente tensionate în familia Luizei: „Au fost clinciuri”

30 sept. 2019
Dezvăluiri din interiorul cazului Caracal! Momente tensionate în familia Luizei:

Ies la iveală noi dezvăluiri din interiorul cazului Caracal! Au fost momente extrem de tensionate în familia Luizei Melencu. Chiar avocatul familiei a devăluit totul.

Tonel Pop a fost la un pas de a-și pierde credibilitatea în sânul familiei Melencu și ar fi putut pierde cazul. Acesta a spus în direct la Antena 3 cum i-a convins pe cei din familia Melencu să fie de acord cu noul test ADN cerut de DIICOT pentru a fi făcut de FBI în Statele Unite.

Tonel Pop, scandal cu familia Melencu

Avocatul Tonel Pop spune că a avut probleme cu cei pe care îi reprezintă. Toul s-a aflat la Antena 3. „Am convins-o foarte greu. Și nu a fost numai doamna Melencu, a fost toată familia. Bunicul, cel puțin… Am revenit cu telefonul, iar s-au sfătuit, și-au dat telefoane. Foarte greu! Chiar mi-am pus în joc reputația față de dânșii. Am avut și niște clinciuri în sensul în care era posibil să nu mai aibă încredere nici în mine”, a dezvăluit avocatul, la „Sinteza zilei”.

Și cei de la DIICOT au făcut precizări în privința expertizei genetice. Chiar Felix Bănilă, șeful instituției, a vorbit despre această speță. „Era nevoie de o nouă expertiză genetică care să fie efectuată la un laborator acreditat care nu există în țara noastră. INML nu a putut extrage ADN prin metodele pentru care este omologat din fragmentele osoase ridicate din zone de lizieră a pădurii.

INML ne-a putut comunica doar ca urmare a testelor antropologice faptul că a rezultat doar cromozomul X și că osementile aparțin unei singure persoane, că aceasta nu este minora Alexandra și că acea persoană ar avea vârsta între 15 și 19 ani”, a spus Felix Bănilă.

Felix Bănilă a declarat că ancheta nu este blocată de lipsa rezultatelor testului ADN care ar urma să se facă în USA.