Dezvăluirile care aruncă-n aer cazul Caracal! Luiza trăiește. Cine a răpit-o: ce spune familia ei

20 sept. 2019
Dezvăluirile care aruncă-n aer cazul Caracal! Luiza trăiește. Cine a răpit-o: ce spune familia ei

Ipoteză incredibilă care aruncă în aer pur și simplu cazul Caracal. Familia Luizei Melencu face o dezvăluiri incredibilă. Tânăra trăiește. Mai mult, bunicul Luizei spune că știe și cine a răpit-o pe nepoata lui.

Luiza Melencu este în viață și a fost răpită de un apropiat al monstrului Gheorghe Dincă. Familia Luizei refuză să creadă ce spun procurorii și au decis să facă un demers fără precedent.

O vor căuta pe Luiza în străinătate

Deși cei de la DIICOT susțin că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au fost ucise și arse de monstrul din casa grozei, familia Luizei nu crede nimic. Mai mult, aceștia pun la cale un plan clar. O vor căuta pe tânără în străinătate.

Bunicul Luizei vine cu o ipoteză incredibilă. Bărbatul este convins că nepoata lui nu a fost omorâtă de către monstrul Gheorghe Dincă.

Mai mult, acesta spune că imediat după ce a fost răpită de monstrul din casa groazei fata a fost luată de băiatul lui Dincă și dusă în Arad. Mai mult, și avocatul familiei Melencu susține această ipoteză. Tonel Pop spune că împreună cu familia Luizei va încerca să o identifice pe fată în Italia.

Dar asta nu e tot. Luiza Melencu va fi căutată și în Germania. “Suntem convinși că este în viață, toată familia lui Dincă la astfel de evenimente a fost în jurul lui. De unde să știu eu că acest Dincă nu a luat-o pe Luiza și acolo într-o parcare a venit fiu-sau și a dus-o la Arad, la domeniile lor. Poate a venit cineva și a dus-o din ziua aia!”, a spus bunicul Luizei, anunță cancan.ro.