Diana Belbiță intervine la Survivor România! Adevăruri nespuse până acum despre Marius Crăciun

28 mart. 2021
Diana Belbiță intervine la Survivor România! Adevăruri nespuse până acum despre Marius Crăciun
Marius Crăciun și Diana Belbiță cu trofeul Ferma

Intrarea lui Marius Crăciun în echipa Războinicilor de la Survivor România a fost o mare surpriză pentru fanii emisiunii, dar și pentru ceilalți concurenți din concurs. Cunoscut ca un foarte bun sportiv, Faimoșii s-au temut că vor pierde toate punctele în fața celui care în trecut a câștigat reality show-ul Ferma de la Pro tv și a ajuns până în finală la Ninja Warrior.

Deși Marius Crăciun s-a bucurat de simpatia publicului încă din primele două săptămâni de competiție, acesta ajungând pe locul 2 ca număr de voturi, acum a ajuns să fie propus de colegii lui Războinici pe motiv că nu ar fi performant din punct de vedere sportiv. Deși este foarte rapid pe trasee, la final acesta greșește mult. Însă nu este singurul în această situație.

Diana Belbiță îl susține pe Marius Crăciun

Imediat ce a fost propus spre eliminare, fosta lui iubită, Diana Belbiță a intervenit pe grupurile Survivor România pentru a-și arăta susținerea pentru cel cu care a format un cuplu în Ferma. Aceasta chiar a spus că este pe punctul de a deveni o adevărată „hateriță”, fiind deranjată de comportamentul Mellinei, care a încercat să o convingă și pe Sindy să-l propună pe Marius.

Diana Belbiță a fost și ea concurentă în prima ediție a Exatlon, un concurs similar Survivor România și a fost una dintre cele mai iubite concurente. În momentul de față, aceasta se află în Canada, unde a semnat un contract foarte bun ca luptătoare MMA.

Aceasta a povestit despre Marius că este un bărbat minunat și că a rămas pentru ea un prieten foarte apropiat, care întotdeauna îi ajută pe ceilalți atunci când este în dificultate. Cei doi au negate că ar fi avut o relație în adevăratul sens al cuvântului, dar cât timp au fost în Ferma au arătat clar ca un cuplu.

Marius Crăciun a avut o copilărie foarte grea

„Nu e vorba de îndrăgostit sau de vreo relație. Ne-a legat o prietenie frumoasă și mă bucur că am întâlnit-o. Mă bucur că are această șansa să plece în Canada, plus că să nu uităm, a semnat un contract cu cea mai mare promoție, UFC. Este o realizare pentru ea și trebuie să își dezvolte această carieră pentru care a muncit din greu de mic copil”, a spus Marius Crăciun despre relația cu Diana.

De altfel, Războinicul a avut o viață foarte grea. Părinții lui au avut mari probleme cu banii, iar el trebuie să împartă perechea de pantofi cu fratele lui și să-i poarte cu rândul pentru a putea ieși din casă. Cei 50.000 de euro câștigați în Ferma de la Pro Tv l-au ajutat să-și achite datoriile făcute la bănci de părinți și să aibă propria locuință.

Acesta lucrează în prezent în domeniul marketing-ului la un magazin de articole sportive. În trecut a fost în echipa națională de Judo a României și a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport.