Diana Belbiță rupe tăcerea: cine este Marius Crăciun cu adevărat? Războinicul de la Survivor România a fost iubitul său. De ce s-au despărțit de fapt

27 feb. 2021
Diana Belbiță rupe tăcerea: cine este Marius Crăciun cu adevărat? Războinicul de la Survivor România a fost iubitul său. De ce s-au despărțit de fapt
Marius Crăciun

Marius Crăciun a intrat joi în echipa Războinicilor de la Survivor România și pare deja favoritul publicului, dacă este să ne luăm după avalanșa de mesaje de pe rețelele de socializare. Tânărul în vârstă de 25 de ani este un sportiv foarte bun. Acesta a practic judo timp de 12 ani și este pasionat de fitness.

Marius Crăciun este și fost finalist Ninja Warrior, dar și câștigător al ediției Ferma de pe Pro Tv din anul 2019. Acesta s-a remarcat atunci datorită poveștii sale de viață, dar și prin prisma relației pe care a început-o chiar în competiție cu Diana Belbiță, luptătoare MMA și fostă concurentă la Exatlon, reality show-ul de pe Kanal D, similar cu Survivor România.

Ce a făcut Marius Crăciun cu cei 50.000 de euro câștigați la Ferma de la Pro Tv

Marius Crăciun se bucură de mare succes la femei, acesta impunându-se nu doar printr-un fizic foarte plăcut, dar și prin carcaterul lui frumos și liniștit. Acesta are și o poveste de viață impresionantă. Copilăria i-a fost marcată de lipsuri. Familia sa era atât de săracă încât era nevoit să-și împartă singura pereche de pantofi cu fratele său.

„Adevărul este că de cele mai multe ori aş fi făcut ceva pentru mine, dar am făcut mai mult pentru familie. Încă de când am început să câştig bani, toate veniturile mele mergeau către ei. Au fost momente când aveam doar o singură pereche de încălţăminte şi o purtam şi eu, şi frate-miu. Aşteptam să vină el de la liceu, ca să mă duc şi eu în continuare la şcoală”, povestea Marius în anul 2019.

Tânărul nu a făcut prea mult show în producția Ferma de pe Pro Tv. El a fost extrem de liniștită, iar apropierea lui de Diana Belbiță a fost o mare supriză pentru toată lumea. De altfel, aceasta a făcut primul pas în relație și l-a susținut să câștige marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Marius Crăciun, Diana Belbiță și Remus Boroiu la Ferma 2019

„Îmi doresc să ne dăm toate datoriile şi ratele la bancă. Vrem să scăpăm de grija facturilor că vin şi nu avem cu ce să plătim, să nu mai am nicio grija a zilei de mâine eu şi familia mea. Iar o parte din bani se va duce către apartamentul luat cu credit ipotecar în timp ce eu am fost în Fermă! Mama s-a zbătut foarte mult să se ocupe cu acte, s-a mai îndatorat între timp pentru a lua acest apartament. Măcar rămânem cu o singură rată şi suntem mai liniştiţi. Vreau să pun şi de-o parte pentru că nu se ştie nicioadtă ce se iveşte şi să fie acolo o sumă decentă”, spunea noul Războinici, imediat după ce a câștigat Ferma.

Ce a spus Diana Belbiță despre Marius Crăciun, fostul ei iubit

Intrat la Survivor România, Marius deja le-a cucerit pe fete, Mellina chiar i-a propus să doarmă cu ea, dar acesta a refuzat-o elegant și s-a așezat lângă Andrei și el intrat mai târziu în competiție.

”Mellina mi-a propus să dorm lângă ea, dar mi-a spus că cei care dorm lângă ea au plecat acasă. Am ales să dorm cu Andrei”, a spus fostul câștigător de la Ferma.

Aflată peste hotare cu un contract pe termen lung, Diana Belbiță a fost asaltată de mesaje din partea fanilor. Aceasta a pus punct relației cu Marius Crăciun pentru a-și duce mai deprate visul său de a deveni un nume important în MMA și de a câștiga cât mai mulți bani.

”Nu mă mai întrebați de ce este la Războinici. Nu eu fac regulile li nu eu aleg echipele, așa cum nici el nu a ales în ce echipă să fie. Nu mă mai întrebați ce echipă susțin, eu merg pe principiul ”Odată Faimos, mereu Faimos”. Dar, în acelșai timp îmi doresc mult ca Marius să fie cel mai bun”, a fost reacția iritată a Dianei Belbiță pe rețelele de socializare.