Dieta care îl menține în formă pe Chef Cătălin Scărlătescu. A slăbit 50 de kilograme și nu se mai îngrașă deloc

de:
26 mai 2021
Dieta care îl menține în formă pe Chef Cătălin Scărlătescu. A slăbit 50 de kilograme și nu se mai îngrașă deloc

Chef Cătălin Scărlătescu se menține în formă cu brio. După ce a ținut o dietă care l-a ajutat să dea jos 50 de kilograme, juratul de la Chefi la Cuțite nu s-a mai îngrășat deloc, ba chiar se simte mai tânăr ca niciodată.

Pe lângă dieta echilibrată pe care o ține, juratul Chefi la Cuțite face și mișcare și nu are de gând să se mai îngrașe vreodată, așa că face eforturi în acest sens.

Dieta folosită de Chef Cătălin Scărlătescu

În urmă cu câțiva ani, Chef Cătălin Scărlătescu a ajuns să cântărească 120 de kilograme, așa că s-a dus să facă o serei de analize. Rezultatele evident, nu au fost prea îmbucurătoare, așa că medicii i-au recomandat să slăbească serios.

50 de kilograme a dat jos juratul de la Antena 1. A renunțat la grăsimi, a mâncat salate, legume, dar și multe fructe și migdale. Totuși, el le recomandă tuturor celor care duc o luptă cu kilogramele în plus să slăbească la recomandarea unui specialist, pentru a nu avea probleme mai târziu.

Cum a slăbit juratul Chefi la Cuțite

Bucătarul mărturisește că fiecare organism are nevoie de anumite proprietăți, așa că o dietă trebuie pusă cap la cap cu ajutorul unui specialist. În cazul său, dieta a fost una variată pe legume și fructe, așa că nu a fost nevoie de nicio rețetă.

Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete de capul nostru. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete. Așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde”, recomandă Cătălin Scărlătescu.

Mai mult de atât, juratul Chefi la Cuțite povestește că a fost nevoit să renunțe definitv la pâine, carbohidrați, deci practic o bună parte din caloriile zilnice au fost eliminate.

Nu contează cantitatea

Când vine vorba de fructe și legume, cantitatea și ordinea nu contează. El recomandă prepararea legumelor pe grătar, sau consumul acestora proaspete.

Nu contează ordinea sau cantitatea. Însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare. Iar fructele se consumă proaspete”, mărturisește Scărlătescu.

Deși este o dietă dificilă, bucătarul susține că poate fi ținută chiar și un an de zile, atunci când este cazul. El povestește că pe lângă kilogramele date jos, se simte mai tânăr ca niciodată după această experiență culinară.

”Eu am slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea. Am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport”, a recunoscut bucătarul.