Dieta cu bicarbonat de sodiu. Îți detoxifică ficatul și te ajută să slăbești 3 kilograme în doar câteva zile

de:
15 iul. 2021
Dieta cu bicarbonat de sodiu. Îți detoxifică ficatul și te ajută să slăbești 3 kilograme în doar câteva zile
Bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu poate primi denumirea de superingredient. Pe lângă faptul că are beneficii uimitoare asupra organismului nostru atunci când este consumat intern, el este recomandat și pentru înfrumusețarea corporală.

Acum, bicarbonatul de sodiu mai bifează o nouă întrebuințare și anume, lupta împotriva kilogramelor în plus. Dacă te-ai hotărât să începi o nouă dietă care să dea roade într-adevăr, dieta cu bicarbonat de sodiu este ce ai nevoie.

Dieta cu bicarbonat de sodiu

Probabil te întrebi cum poate bicarbonatul, un simplu praf, să te poată ajuta să slăbești sănătos și rapid. Ei bine, atunci când este combinat cu zeama de lămâie, efectele sale devin și mai intense, datorită proprietății sale alcalinizante.

Cu alte cuvinte, toate toxinele tale sunt stocate în celule grase, această măsură fiind una de protecție a corpului, iar odată ceaceste toxine sunt eliminate din sânge, grație restabilirii unui pH alcalin, organismul va începe să elimine și depozitele de grăsime.

Mare atenție însă, dacă îți dorești ca dieta să dea roade, trebuie să consumi bicarbonat cu lămâie timp de 14 zile. Rezultatul? Vei pierde trei kilograme fără prea mult efort și într-un mod sănătos.

Beneficiile bicarbonatului

Odată ce te-ai hotărât să ții această dietă, trebuie să știi că dimineața, pe stomacul gol, trebuie să consumi bicarbonat de sodiu cu suc de lămâie. Ficatul tău va fi detoxifiat, iar tu îți vei asigura doza necesară de vitamina C, antioxidanți, dar și potasiu, pentru întreaga zi.

Mai mult de atât, ține cont de faptul că acest amestec minune este un bun reglator al organismului. El este eficient în reglarea nivelului de grăsimi din sânge, dar și al zahărului din sânge.

Ține cont de faptul că în aceste 14 zile trebuie să eviți grăsimile și dulciurile, axându-te pe fructe legume, și evident, bicarbonat. Mare atenție, persoanele care suferă de gastrită nu trebuie să țină această dietă, iar același lucru e valabil și în cazul persoanelor care trec prin perioade stresante, din cauza conținutului ridicat de sodiu.