Dieta cu înghețată. Slăbești rapid consumând-o în fiecare zi

de:
09 iul. 2021
Dieta cu înghețată. Slăbești rapid consumând-o în fiecare zi
Foto: Sara Dubler on Unsplash

Dieta cu înghețată nu este deloc un mit. Este cât se poate de reală, iar iubitorii de dulciuri o pot încerca pentru a scăpa de kilogramele în plus. Ca să nu mai vorbim de faptul că va fi o adevărată plăcere să o testezi.

Atunci când este consumată cu moderația, înghețată ne poate menține silueta, însă depinde și de sortimentele pe care le folosim. Deci, dacă vă încadrați în categoria celor care iubesc înghețata, a venit timpul să încercați această dietă.

Ce conține dieta cu înghețată

Numele dietei cu înghețată nu este unul întâmplător, deci timp de o săptămână vei mânca înghețată în fiecare zi. Mare atenție însă, dieta se bazează pe înghețată de fructe și nicidecum de ciocolată.

Cât vei slăbi? Ei bine, acest lucru depinde de metabolsimul tău dar și de mișcare pe care o vei face. Ține minte însă că regimul este hipocaloric și asigură 1.200-1.300 de calorii zilnic, deci va fi de mare ajutor.

Pe lângă înghețată, în cadrul dietei poți consuma cafea, ceai, dar și fructe, depinde de tine cum vrei să le combini. Cât despre înghețată, o poți combina cu frișcă, însă nu mai mult de 40 de grame!

Meniul pentru dieta cu înghețată

Meniul dietei cu înghețată arată în felul următor: la micul dejun poți consuma cafea, ceai, dar și o felie de pâine prăjită cu gem neîndulcit, iar ca gustare un fruct la alegere, de preferat, piersică, caise, sau prune.

La prânz trebuie să mănânci înghețată. Ai voie doar 250 de grame de înghețată cu fructe, cu frișcă sau nu, în funcție de preferințe, iar ca gustare, din nou, poți alege un fruct.

Cina va fi cea mai sățioasă. Poți opta pentru paste, fructe de mare, sau maxim 200 de grame de carne la cuptor, de vită sau de pui, alături de legume.

Poți ține dieta și mai mult de o săptămână, însă ea va da roade încă din primele zile. Ține cont de faptul că seara poți consuma, orez sau paste, pe care le poți prepara cum dorești. Nu uita însă, la prânz, trebuie neapărat să consumi o înghețată.