Dieta cu pepene roșu. Cum poți slăbi 10 kilograme în doar câteva zile

de:
04 iul. 2021
Dieta cu pepene roșu. Cum poți slăbi 10 kilograme în doar câteva zile

Pepenele roșu este fructul vedetă al acestei veri și nu e de mirare având în veedre beneficiile sale. Dacă îți place acest fruct atât de mult și dacă vrei să pierzi câteva kilograme, trebuie neapărat să încerci dieta cu pepene roșu.

Pentru că este format din 90% apă șia re propietăți dietetice și diuretice, pepenele este cel mai mare aliat în lupta împotriva kilogramelor în plus, ba chiar te ajută să slăbești în timp record, fără a te chinui prea mult.

Dieta cu pepene roșu

Dieta cu pepene roșu poate fi considerată o curăt de detoxifiere, iar spre deosebire de alte diete, aceasta îți va da toată energia de care ai nevoie înteraga zi, datorită cantității de zaharuri pe care pepenele îl conține.

Deși în primă fază pare dificil de ținut, dieta cu pepene roșu are două etape, dar și o perioadă de stabilizare a organismului pentru a nu acumula kilogramele date jos înapoi.

Prima etapă din dieta cu pepene roșu durează între trei şi cinci zile, timp în care se consumă numai pepene roşu, însă mare atenție la cantitate. Nu ai voei să depășești mai mult de 3 kilogramee de pepene pe zi. Dacă este ţinută cu stricteţe, în această perioadă se elimină toxinele şi apa în exces din organism şi se poate slăbi până la cinci kilograme.

Cum slăbești 10 kilograme în câteva zile

Cea de a doua etapă este mult mai prietenoasă, deci dacă ai trecut cu bine peste prima, aceasta va fi floare la ureche. Chiar dacă este mai variată, kilogramele vor continua să scadă.

Etapa a doua din dieta cu pepene roșu conține trei mese pe zi. La prima masă a zilei se mănâncă un bol de cereale integrale cu lapte/ Două linguri de fulgi de ovăz cu lapte sau o felie de pâine integrală cu o felie subţire de brânză, iar ca gustare, 2-3 felii de pepene roşu

La prânz se consumă 200 de grame de peste, pui sau vită la grătar cu salată asortată, cu o lingură de măsline. La cină, pepenele roșu poate fi consumat la discreție.

Dieta cu pepene roșu se ține timp de 15 zile, însă medicii susțin că cei care suferă de diabet sau au probleme cu rinichii ar trebui să o evite. Dacă nu suferi de aceste probleme de sănătate și vrei să slăbești în timp record, te poți apuca deja de treabă!