Dieta minune cu varză murată. Se ține doar 3 zile, îți detoxifică întreg organismul și slăbești aproape 3 kg

07 nov. 2020
Dieta minune cu varză murată. Se ține doar 3 zile, îți detoxifică întreg organismul și slăbești aproape 3 kg

Dieta cu varză murată. Ne aflăm încă în perioada în care gospodinele pun varza la murat pentru ca aceasta să fie pregătită pentru iarnă. Vin sărbătorile și cum sarmalele sunt nelipsite de pe mesele românilor, varza murată este la mare căutare. Însă puțini știu că leguma minune poate fi folosită și pentru detoxifiere și slăbit.

Varza murată reglează foarte bine tranzitul intestinal și mulți nutiționiști recomandă ca în fiecare seară cu trei ore înainte de culcare să mâncați câteva frunze pentru că vă va ajuta și să combateți constipația. Varza murată este și plină de vitamine și fibre și ajută la detoxifiere și slăbit.

Dieta de trei zile cu varză murată este deja celebră. Specialiștii susțin că se pot pierde până la 3 kilograme și că întreg organismul va fi detoxifiat. Cu ajutorul substanțelor nutritive din varza murată se elimină toxinele.

Dieta cu varză murată – în trei zile se pot slăbi 3 kilograme

Ziua 1

În prima zi, trebuie să consumați 1 kg de varză murată. Nu dintr-odată, ci pe parcurul întregiii zile. În prima parte a zilei este bine să se consume varză murată simplă. De ce? Pentru că astfel organismul va lucra mai bine și se vor arde grăsimile mult mai repede.

În această zi nu aveți voie să consumați decât varză murată. Dacă este prea sărată, clătiți-o cu apă. Ea oricum acționează și ca un antidiuretic.

Ziua 2

La micul dejun aveți voie: 250 g de varza murata, o felie de pâine prăjită și un ou fiert tare

La prânz: din nou 250 g de varză murată și un măr

La cină: alte 250 g de varză murata, pregătită în tava, la cuptor cu 2 cartofi, 3 linguri de lapte, maxim o linguriță de unt, puțină ceapa si condimente dacă doriți.

Ziua 3

În această zi se pot combina meniurile din primele două zile. Nu este recomandat să repetați dieta prea des. O dată la câteva luni este suficient.

Această dietă a fost încercată de cei de la slabsaugras.ro și a avut rezultate, însă nu garantează că va funcționa pentru toată lumea.