Dieta pe care o ține Lidia Buble. A slăbit enorm și nu se înfometează. Care este alimentul de bază

de:
10 apr. 2021
Dieta pe care o ține Lidia Buble. A slăbit enorm și nu se înfometează. Care este alimentul de bază
Lidia Buble

Lidia Buble a slăbit 15 kilograme în ultimii ani, iar totul se datorează unei diete stricte, la care artista este foarte atentă. Este o mare iubitoare a pastelor, a ciocolatei, dar și a dulciurilor, însă reușește să își mențină greutatea, făcând anumtie sacrificii.

Artista a mărturisit că îi este destul de dificil să se abțină de la mâncare, iar când se trezește dimineața, primul ei gând este care va fi prima masă. Cu toate acestea, silueta cere sacrifcii, iar Lidia Buble le face pe toate.

Cum își menține silueta

Vedeta a împărtășit acest moment cu urmăritorii ei de pe instagram, pe care i-a întrebat dacă au și ei astfel de pofte, sau în cazul ei este ceva mai special. ”Sunt singura nebună care în fiecare seară când se culcă se gândește că abia așteaptă să vină a doua zi ca să mănânce din nou? Spuneți-mi că nu sunt singura, vă rog?”, a spus Lidia Buble într-un filmuleț postat pe Instagram.

Aceasta a vorbit și despre masa de sărbători, dar și despre cum a reușit să se abțină de la toate mâncărurilse savroase. Lidia Buble a mărturisit că de sărbători nu a mâncat nimic, pentru că a renunțat la carne pentru a-și menține silueta.

De asemenea, artista susține că singura dată când mănâncă carne, este atunci când este făcută de mama sau de sora ei, iar cel mai probabil asta se întâmplă de două ori pe an.

Păi, eu de sărbători nu am mâncat aproape nimic, la modul că acasă la mine toate mâncărurile erau pe bază de carne, iar eu nu mănânc carne. Mănânc foarte, foarte rar și asta se întâmplă cam de două ori pe an, să mănânc șnițel făcut de mama mea sau de soră-mea, Dia”, a mărturisit vedeta.

Ce mănâncă Lidia Buble

Meniul artistei este unul destul de strict. Lidia Buble a mărturisit că mănâncă doar pește și legume, iar în perioada sărbătorilor de iarnă și-a bazat masa pe portocale și clementine. ”Mănânc doar pește, salată și alte cele”, a mai adăugat vedeta.

Ea mai povestit că cele 15 kilograme le-a pierdut sănătos și constant și face eforturi mari pentru a nu le aduna din noi. Salata este alimentul de bază al Lidiei Buble, iar vedeta face și câteva ore de sport în fiecare zi.

De asemenea, ea a mai mărturisit că nu trece niciodată peste micul dejun și are grijă să consume foarte multă apă, fructe, iar carne puțin mai rar.

”Mănânc sănătos, am introdus foarte multe salate în alimentație, consum foarte puțină carne la care adaug, zilnic, câteva ore de sport. Îmi iau, în fiecare zi, aportul de energie din micul dejun. Niciodată nu sar peste cea mai importantă masă a zilei. Pe lânga hidratarea zilnică, cu multă apă, am o alimentație sănătoasă. Consum multe salate, fructe și carne”, mai spune artista.