Dieta perfectă a lui Cristiano Ronaldo, starul de la EURO 2020. Ce alimente consumă zilnic și ce băutură nu atinge niciodată. Nu este Coca Cola

20 iun. 2021
Dieta perfectă a lui Cristiano Ronaldo, starul de la EURO 2020. Ce alimente consumă zilnic și ce băutură nu atinge niciodată. Nu este Coca Cola
Cristiano Ronaldo. Foto: Twitter

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile și deja a făcut senzație și la EURO 2020. El a devenit gogheterul all time la Campionatele Europene de fotbal și speră să-și conducă echipa spre finală. Deși anul acesta a împlinit 36 de ani, portughezul afișează în continuare o formă maximă.

Unul din secretele carierei sale de succes îl constituie dieta perfectă pe care o urmează cu strictețe și de la care deviază destul de rar și asta doar pentru amuzament. Cristiano Ronaldo are o înălțime de 1.87 și o greutate de 80 de kilograme. Arată impecabil și orice fotbalist și-ar dori fizicul lui.

Ce nu bea niciodată Cristiano Ronaldo

Căpitanul echipei de fotbal a Portugaliei a mărturisit că nu consumă niciodată alcool, o dată pentru că este nociv pentru un sportiv, iar a doua oară pentru că tatăl său, Dinis Aveiro a fost ucis de acest viciu la doar 52 de ani.

„Dacă faci antrenamente în mod regulat este important să-ţi menţii nivelul de energie ridicat pentru a-ţi a alimenta corpul şi a fi în formă bună. Am o dietă bogată în proteine, cu o mulţime de carbohidraţi luaţi din cereale integrale, mănânc fructe şi legume şi evit alimentele cu zahăr”, a spus Cristiano Ronaldo într-o conferință de presă.

Care este felul de mâncare preferat al lui Cristiano Ronaldo

Fotbalistul portughez a povestit că mănâncă de şase ori pe zi, cam la fiecare trei sau patru ore, iar cea mai bogată o masă este micul dejun. Acesta este consistent și abundă în brânză, şuncă, iaurt degresat, fructe sau avocado pe pâine prăjită.

Cristiano Ronaldo are și un fel de mâncare favorit, pe care-l consumă mereu cu multă plăcere: Bacalhau a Bras este tipic portughez și se gătește cu bucăţi de cod sărat, cartofi prăjiţi şi ouă amestecate.

Cum doarme Cristiano Ronaldo

Starul de la EURO 2020 a mărturisit și că deși își păstrează destul de atent dieta, uneori deviază de la aceasta și mănâncă pizza împreună cu fiul să „pentru că altfel m-aş plictisi”. Acesta are patru copii, iar în prezent o are ca parteneră de viață pe superba Georgiana Rodiguez

Cristiano Ronaldo adoră cafeaua şi îşi face smoothie-uri din când în când din diverse fructe cum ar fi pere, mere, ananas, mango, capşuni, banane etc.

Sportivul a mai dezvăluit și că i s-a recomandat să doarmă de cinci ori pe zi, câte puţin, iar noaptea să stea departe de dispozitivele electronice. În plus, cu o oră şi jumătate înainte de somn, ideal este să închidă și televizorul televizor.